30.04.2013, 11:50
Stron: 1 2
30.04.2013, 12:04
Wszystkiego najlepszego Juniorze
. Wcale nie jesteś "stary", jak to napisała Vil, są tu starsi od Ciebie, ale gonisz, gonisz...

Powodzenia Kolego!
30.04.2013, 12:52
Wszystkiego Najlepszego...
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy ;]
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy ;]
30.04.2013, 16:11
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, i we wtorek dużo gości
To tak z humorem,...
...a teraz poważnie. Dzielny z Ciebie facet, czego mogę Ci życzyć? Hmm, na pewno - aby udało Ci się zrealizować wszystkie swoje założenia i cele, abyś poświęcał wiele swojego cennego czasu rodzinie, dla której jesteś najważnieszy, abyś pamiętał doskonale o dobrych momentach swojego życia i wyrzucał z pamięci te złe, nic nie wnoszące do Twojego świata, chwile, na które nie miałeś wpływu. Co do finansów... Ciężka praca przyniesie w końcu obfite plony, bądź cierpliwy i kolekcjonuj doświadczenie
Dbaj o zdrowie i nie poświęcaj go dla pieniędzy, później będziesz próbował je za nie odbudować, a to często bywa trudne. Rozwijaj się. Nie pozwól sobie spocząć na laurach, jesteś na to za twardy! Natura wojownika Ci na to nie pozwoli 
Trzymaj się, Stary! Wszystkiego najlepszego, jeszcze raz! Pamiętaj o nas

...a teraz poważnie. Dzielny z Ciebie facet, czego mogę Ci życzyć? Hmm, na pewno - aby udało Ci się zrealizować wszystkie swoje założenia i cele, abyś poświęcał wiele swojego cennego czasu rodzinie, dla której jesteś najważnieszy, abyś pamiętał doskonale o dobrych momentach swojego życia i wyrzucał z pamięci te złe, nic nie wnoszące do Twojego świata, chwile, na które nie miałeś wpływu. Co do finansów... Ciężka praca przyniesie w końcu obfite plony, bądź cierpliwy i kolekcjonuj doświadczenie

Trzymaj się, Stary! Wszystkiego najlepszego, jeszcze raz! Pamiętaj o nas

30.04.2013, 16:11
A ja tak skromnie,
Powodzenia, Staruszku
, żart są starsi. Najlepszego
Powodzenia, Staruszku

30.04.2013, 21:04
Wszystkiego Najlepszego i zdrowia przede wszystkim. 

30.04.2013, 21:24
Skrzynka to za mało, dwie skrzyneczki by się zdało. Wszystkiego dobrego.
30.04.2013, 23:03
100 Lat Motaro!
Najlepszego i jak najszybszego avansu, wkońcu nie możesz być wiecznie Juniorem xd

30.04.2013, 23:11
Ciężarówka wódki 
10000 lat 

01.05.2013, 12:51
Trochę spóźnione, ale Wszystkiego Najlepszego

Stron: 1 2