Witam. Proszę o wycenę mojego chomika który ma 8 tb uploadu filmów jak i zdjęć xxx.
Prawie 600 tys pkt i 25gb transferu.
Zarabia średnio z zach 5 tys i 4 tys z pobranych.
Chomik nie był używany od 2 tygodni.
Z tymi wycenami naprawdę trudno oszacować.
Licząc Twój transfer + punkty - 50 złotych.
Patrząc na chomika, musiałbyś podać jeszcze statystyki wejść itp. oraz czy upload jest Twój.
Myślę że nikt już nie kupuje chomików, tak więc więcej niż 100 - 150 złotych nikt nie da.
Oczywiście to moje spekulacje, więc bierz je z przymrużeniem oka.
Up jest własny... Co pokazuje temat.
up nie jest wart?? Jak nie wiesz to nie pisz, filmy xxx najlepiej schodzą... Spytaj sie innych.
Już widzę, jak schodzą, po zarobkach, upload nie jest wartościowy, tzn. nikomu nie potrzebne jest xxx, twój upload ma tylko wartość zarobkową, wątpię, żeby żeby znalazł się jakiś smakosz tych filmów, ściągał je i oglądał. Same zarobki są warte 15zł. Upload 30zł, więc daje to sumę 45zł. Ale ja i tak nie wierzę, że sprzedasz takiego chomika za tyle, gdyby były coś innego, to znalazł by się kupca, a tak, jak są same xxx, nie licz na chętnego nabywcę.
Zawpork piszesz tak jakbyś nie wiedział jak działa chomikuj xxx nic nie warte? A filmy czy gry które i tak są na conajmniej 1000-cu innych chomikach są coś warte? Ważne aby pobierali i że własny up
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2