Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jaki odtwarzacz mp3/mp4 polecacie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak jak w temacie. Interesuje mnie minimum 4GB, ale lepiej żeby to było 8GB. Jak na razie zainteresował mnie ten odtwarzacz. Jego cena mnie trochę odstrasza (około 350zł) jednak wiele osób chwali stosunek ceny do jakości. Może ktoś z Was ma taki player lub może polecić coś innego?
Jak sprawuje się Radio FM w takich odtwarzaczach?
Jeżeli chodzi o markę odtwarzacza to ja bym wybierał pomiędzy SONY a CREATiVE według mnie są to chyba najlepsze odtwarzacze.
Jeszcze kiedyś miałem okazję słuchać muzyki z iPoda Touch i iPod'a Shuffle i przyznam, że wszystko grało fajnie, ale wadą Shuffle to pojemność, która kończy się na 2 GB (bynajmniej z większą się nie spotkałem), a Touch jest niestety drogi. Fajny jest jeszcze iPod Nano tu już jest większy wybór co do pamięci, cena też nie jest niska bo kosztuje ok 350 zł, jakości dźwięku podejrzewam że będzie tak jak każdy odtwarzacz z rodziny Apple.
Też słyszałem, że SONY z serii Walkman robi dobre odtwarzacze, dlatego właśnie jeden z nich mnie zainteresował.
Na Apple'a chyba się nie skuszę.
Apple ma niestety wysokie ceny, gdzie za niższą można kupić coś z SONY czy CREATiVE i na pewno nie będzie to gorsze.