hot pursuit pojawiła się 19 listopada 2010
Need for Speed: Hot Pursuit to kolejna odsłona, jednej z najpopularniejszych ścigałek na świecie, wydawanych przez firmę Electronic Arts. Produkcją tym razem zajęła się ekipa z Criterion Studios, znana między innymi ze świetnej serii Burnout.
Need for Speed: Hot Pursuit nastawione jest przede wszystkim na szybkie, dynamiczne wyścigi, które prowadzimy w towarzystwie policji. Nie ścigamy się już zatem tylko z innymi zawodnikami, lecz również ze stróżami prawa. Gra, prócz wątku fabularnego dla jednego gracza, oferuje tryb rozgrywek wieloosobowych, w którym każdy może opowiedzieć się po jednej ze stron. Nic nie stoi na przeszkodzie by wcielić się w rolę gliniarza i uprzykrzać innym zabawę. Dzięki rozbudowanemu zarządzaniu społecznością, zbudowano specjalny system rankingów oraz dobierania przeciwników wedle umiejętności.
Wymagania sprzętowe gry:
Procesor: Core 2 Duo E4300, 1.8GHz
Karta Graficzna: GeForce 8600 GT
Pamięć RAM: 1GB
System: Windows XP
Miłej zabawy!!!!
inf.: miastogier.pl
Ta gra jest super POLECAM!!!
Grałem w nią i jakoś mnie nie wciągła
Osobiście z serii podobał mi się jedynie "Need For Speed ™ Most Wanted®" oraz "Need For Speed ™ Shift®" Hot Pursuit jak dla mnie 5,5/10 ale zdania są różne
Czasami można natrafić na wersję (piracką) z pootwieranymi plikami systemowymi gry.
Nie pamiętam które to były pliki ale mogłem sobie w tej grze sporo poustawiać tak abym zawsze tylko ja wygrywał.
Najtrudniejsze trasy mistrzostw przechodziłem sam i ani policji i ani jednego przeciwnika.
Było całkiem nieźle i było to w czasach gdy na rynku królowała pierwsza wersja NFS Underground czyli bardzo dawno temu.
(30.08.2011, 16:45)B0hazard napisał(a): [ -> ]Grałem w nią i jakoś mnie nie wciągła Osobiście z serii podobał mi się jedynie "Need For Speed ™ Most Wanted®" oraz "Need For Speed ™ Shift®" Hot Pursuit jak dla mnie 5,5/10 ale zdania są różne
Może nie wciągnęła bo ta seria jest inna gra opiera się tylko i wyłącznie na wyścigach nie ma już możliwości luźnej przejażdżki kolejna odsłona need for speed the run również idzie w tym kierunku
Moim zdaniem NFS Hot Pursuit jest najlepszą odsłoną serji Need For Speed