Witam mój problem polega na tym, że pomimo pisanych postów i dostawania punktów reputacji nie są mi przyznawane punkty forumowe. Czy to tylko mój problem? Pozdrawiam
Skoro mowa już tutaj o pkt. nie chcę tworzyć tematu nowego, miała być możliwość przesyłania pkt. i co będzie czy nie ??
A co do tematu to mi chyba dobrze nalicza
Zgadza się, punkty od jakiegoś czasu szwankują i niewykluczone, że w ogóle z nich zrezygnujemy.
Brawo piękne posunięcie droga administracjo :-).
Usunięcie punktów które użytkownicy otrzymywali za aktywność na forum i które mogli wymienić w późniejszym
czasie na jakieś dość fajne nagrody w postaci koszulki etc. było fajnym urozmaiceniem. Aktualnie, gdy forum upada,
nie dzieje się na nim kompletnie nic usuwanie takiej opcji na pewno mu pomoże.
Szczerze, myślę że do końca tego roku forum stanie się nieopłacalne w utrzymaniu (jeśli już nie jest).
BoHazard masz wiele racji z tym co piszesz, usuniecie punktów forumowych oraz samych nagród to pierwsze a kto wie czy nie ostatnie posuniecie "MĄDREJ" administracji forum które przysporzy samych szkód niż korzyści i kto wie czy nie będzie krokiem ku samobójstwu forum. Admini zacznijcie wreszcie myśleć głową i lepiej przywróćcie punkty bo defakto szkodzicie Forum które już i tak upada i sie sypie
BRAWO WIĘCEJ TAKICH KROKÓW A FORUM UPADNIE CAŁKOWICIE
Dziękujemy za cenne spostrzeżenia. Forumowe punkty zostały wyłączone, więcej informacji na ten temat,
tutaj.
Zamykam