21.06.2013, 17:01
Od paru dni mój antywirus NOD bezustannie powiadamia mnie o zagrożeniu.
Poniżej daję screena z dziennika i w spoilerach treść komunikatów jakie się się na przemian powtarzają.
Oświeci mnie ktoś co to jest i jak temu zaradzić?
Poniżej daję screena z dziennika i w spoilerach treść komunikatów jakie się się na przemian powtarzają.
2013-06-19 13:14:28 Ochrona systemu plików w czasie rzeczywistym plik C:\Users\R*****\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\97HVAZ54\wssetup[1].exe Win32/SweetIM.E potencjalnie niepożądana aplikacja nie można wyleczyć Zdarzenie wystąpiło podczas modyfikowania pliku.
2013-06-19 12:14:21 Ochrona protokołu HTTP plik http://download.sweetpacks.com/simsdm/up...ssetup.exe Win32/SweetIM.E potencjalnie niepożądana aplikacja nie można wyleczyć Wykryto zagrożenie podczas uzyskiwania dostępu do stron internetowych przez aplikację: C:\Program Files (x86)\SweetIM\Communicator\SweetPacksUpdateManager.exe.
2013-06-20 19:27:00 Skaner przy uruchamianiu plik Pamięć operacyjna » C:\Program Files (x86)\SweetIM\Communicator\SweetPacksUpdateManager.exe odmiana zagrożenia Win32/SweetIM.F potencjalnie niepożądana aplikacja nie można wyleczyć