Potrzebuję dobrego, odjazdowego, zajefajnego filmu na dzisiejszą osiemnastkę.
Chciałbym,żeby film był, jakiś ciekawy, z Polskim lektorem, trwał co najmniej dwie godziny z gatunku horror albo sensacyjnego
Jeżeli byście, mieli taki film,to bardzo proszę o napisanie, nazwy filmu,lub podanie linka do niego.
Dobrze by, było jakby, film był z chomikuj,wtedy łatwiej, by mi było pobrać.
Dziękuje i pozdrawiam
Na osiemnastkach najlepiej ogląda się dramaty, zwłaszcza te najbardziej wyciskające łzy. Zobacz sobie na filmwebie takie tytuły jak "Pamiętnik", czy "Cast Away". Poza tym coś pokroju "Listy Schindlera", albo "Chłopca w pasiastej piżamie" też może być looz. Słyszałem, że na najlepszych osiemnastkach puszcza się "Seven pounds" z Willem Smithem.
Myślę, że jak puszczę z komputera na telewizor, to że im się te filmy spodobają.Boje się, że później, przez te oglądniecie filmów, mogą mieć koszmary
Ja bym wybrał komedię, coś w stylu Kac Vegas, Project X lub sprawdzoną sensacje np. Iron Man, szybcy i wściekli, szklana pułapka
. A horrory tak samo, paranormal activity itp.
Skoro 18-stka, to atmosfera powinna być imprezowa, przezabawna itp więc głośno stawiam na KOMEDIE.
Wybierz sobie coś z serii "American Pie" czy też "Bal maturalny", "Wieczny student", "Sex pot", "Podryw na głupka" lub "Ale czad". Ten ostatni zdecydowanie polecam
Edit:
Razer jak mogłem zapomnieć o Kac Vegas i Project X...
Ten drugi pasuje jak ulał ale pewnie większość oglądała lub nawet wszyscy
Imprezowo? No co Ty... To osiemnastka przecież
Horrory to też dobry pomysł. Może "Ludzka stonoga 2", albo "Salo 120 dni Sodomy"?
Nie sądzę, żeby ich zaciekawiła komedia ,mówili żebym przygotował jakieś ciekawe filmy. Spróbuje po wybierać, te najciekawsze filmy, jakie przestawiliście powyżej,może im się spodoba komedia
A jak im się nie spodoba, to puszczę coś innego...
Mówimy zapewne o męskim towarzystwie, wiec najbardziej mogą zaciekawić Twoich kolegów filmy pokroju "Ekscesy nastolatek", "Gorące wargi IV" itd. Jeśli macie wyszukane podniebienie, zawsze można sięgnąć po "Bawarskie przygody małej Helgi", albo "Nekro Party"
Buhay napisał(a):Mówimy zapewne o męskim towarzystwie
Jak to? 18-stka bez kobit?
Haker, przyznaj no się