Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Oceniamy Użytkowników
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Proponuje zabawę,
zabawa polega to na tym, że w skali 1-10 oceniamy nick, avatar, podpis użytkownika czyli sygnaturę, który napisał post przed nami:

Nick:
Podpis:
Użytkownik:

Wzór sprawiedliwej punktacji:

1 - Katastrofa po całości
2 - Lipa
3 - Słabo
4 - Nie, jednak nie

5 - Obojętne
6 - Ogólnie pozytywnie
7 - Nieźle, fajnie!
8 - Bardzo dobrze!
9 - Uwielbiam go!
10 - Kocham go!

Pamiętajcie również o wklejeniu avataru i podpisu! To bardzo ważne, gdyż każdy użytkownik może kiedyś edytować swój profil. Jeśli zabawa ma mieć sens i przyszłość, proszę się do tego stosować.

P.S. Jak skopiować avatar? Wystarczy kliknąć na avek użytkownika prawym przyciskiem myszy, a następnie wybrać opcję "Otwórz grafikę w nowej karcie" (Google Chrome). Adres nowej karty kopiujemy do tematu w BBcode - [img][/img]. 20 sekund roboty.

Kto mnie pierwszy oceni?
woofer
[Obrazek: 23883513951818a994be4b.png?dateline=1375...1375350456]
Nie sztuką jest powiedzieć, sztuką jest zrobić, Donaldzie Tusku.
-------------------------------------------------------------------------

Nick: przypomina mi o takim piesku "guffy" czy jakoś tak. Dobrze się kojarzy.
Ocena: 10/10

Inteligentny, dojrzały, skłaniający do refleksji, że mamy do czynienia z ciekawym rozmówcą.
Ocena: 10/10

Podpis:
Wszelkie nawiązania polityczne, hasła, slogany działają mi na seks i na potencje.
Ocena: 0/10

Jak chcecie się w to bawić, zachowajcie taką lub podobną formę, bo jak ktoś zmieni
avatar, nick lub podpis, stanie się tu niezły bałagan i będziemy musieli wątek usunąć.
admin,

Nick: 7/10 - admin jak admin, nick domyślny chociaż mógł być lepszy.
Avatar: 9/10 - dość ciekawy, podejrzewam że Ty na nim jesteś, podobny jesteś do Piotrka Żyły.
Podpis: brak
Użytkownik: 9/10 - nie znam Ciebie dokładnie, miejmy nadzieje że poznam ale daje te 9 z góry za to że założyłeś ciekawe i dość aktywne forum.
Woofer

Nick: 9/10 [subwoofer]
Podpis: 10/10
Użytkownik: 9/10
woofer

Nick: 7/10 przyjemny, wygodny, wszystko gra ;)
Avatar: 10/10 zachęcający do dyskusji, poważny, wymalowana mądrość na twarzy.
Podpis: 5/10 Od wszelkiej polityki trzymam się z daleka, ale coś w tym jest.
Użytkownik 9/10 Dobrze się nie znamy, ale wydajesz się sympatyczny i masz coś w głowie ;)

WazzUp

Nick: 10/10 chwytliwy, rozrywkowy.
Avatar: 7/10 Kolory w porządku, jednak dość zwyczajny.
Podpis: 10/10 If You know what I mean :D
Użytkownik: 8/10 Czasem wydajesz się dość wrogo nastawiony :D
W najbliższym czasie zmienię podpis.
Koniak,

Nick: 8/10 - również ciekawy nick, fajny pomysł.
Avatar: 9/10 - Dopasowany pod nick idealnie, chociaż mógł być trochę większy, ale co kto woli.
Podpis: 10/10 - Sygnatura bardziej podporządkowana pod nick niż avatara, chodzi mi o kolorystykę w tym miłość i wino.
Użytkownik: 8/10 - Nie znam zbytnio Ciebie ale mogę dać śmiało osiem po przeczytaniu kilku twoich postów.
woofer
Nie sztuką jest powiedzieć, sztuką jest zrobić, Donaldzie Tusku.
-------------------------------------------------------------------------

Nick: 10/10 - Bardzo miło mi się kojarzy.
Avatar: 7/10 - Postać na awatarze idealnie pasuje do twoich postów.
Podpis: 10/10 - Nic dodać nic ująć.
Użytkownik: 9/10 - Oczywiście nie znam cie, ale kierując się twoimi postami. Postanowiłem dać 9, może jak poznamy się lepiej będzie 10.
Negr1,

Nick: 6/10 - jakoś nie kojarzy mi się z niczym szczególnym.
Avatar: 9/10 - ciekawy, fajna kolorystyka.
Podpis: - Mhm..., nie skomentuje ;)
Użytkownik: 7,5/10 - na razie, zobaczymy co będzie potem, na pewno ocena się zmieni. :)
woofer napisał(a):Użytkownik: 7,5/10 - na razie, zobaczymy co będzie potem, na pewno ocena się zmieni.

7,5 to bardzo wysoka ocena. Jeśli każdemu będziecie dawać po 10/10, czy 9/10 tylko dlatego aby nikomu się nie narazić, zabawa straci w ogóle sens. Jeśli kogoś nie kojarzysz w większym stopniu, ocena nie powinna być wyższa niż pół, czyli średnia, ani ziębi, ani parzy, ja tak to odbieram. W przeciwnym razie, jeśli pozostaniemy przy takim systemie zabawy, zrobi się tutaj po prostu wątek grzecznościowy...

Myślę, że lepszy będzie sprawiedliwy osąd pod wzór

1 - Katastrofa po całości
2 - Lipa
3 - Słabo
4 - Nie, jednak nie

5 - Obojętne
6 - Ogólnie pozytywnie
7 - Nieźle, fajnie!
8 - Bardzo dobrze!
9 - Uwielbiam go!
10 - Kocham go!

Pamiętajcie również o wklejeniu avataru i podpisu! To bardzo ważne, gdyż każdy użytkownik może kiedyś edytować swój profil. Jeśli zabawa ma mieć sens i przyszłość, proszę się do tego stosować.

P.S. Jak skopiować avatar? Wystarczy kliknąć na avek użytkownika prawym przyciskiem myszy, a następnie wybrać opcję "Otwórz grafikę w nowej karcie" (Google Chrome). Adres nowej karty kopiujemy do tematu w BBcode - [img][/img]. 20 sekund roboty.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Użytkownik - Woofer

Podpis - "Nie sztuką jest powiedzieć, sztuką jest zrobić, Donaldzie Tusku."

Nick - 7 - Nie jest zły, raczej na plus, choć nie ustawiłbym sobie takiego. Kojarzy mi się raczej z subwooferem, niż z Gufim, heh :)

Avatar - 7 - Ogólnie podoba mi się. Na pewno wolę taką formę, niż jakieś kolorowe infantylne duperele.

Podpis - 1 - Sorry, ale strasznie mi się nie podoba. Już wcześniej zwróciłem na niego uwagę. Dałem skrajnie niską ocenę, więc postaram się uzasadnić mój wybór... Tekst ten wydaje mi się strasznie bezsensowny. Każdy wie, że polski rząd nic nie robi, a sam Tusk wątpię aby zaglądał do nas na forum. Odebrałem to jak takie żalenie się na próżno, choć to tylko moje subiektywne zdanie. Nie chciałem Cię oczywiście urazić tą wypowiedzią. Jeśli tak się poczułeś, przepraszam.

Użytkownik - 6 - Nie znam Cię, jesteś nowy, byłaby piątka, ale powiedzmy, że zaczynam Cię lubić ;) Jak na 14 latka, zachowujesz się rozsądnie i masz w gruncie rzeczy dobrą pisownie. To się chwali. Za to masz u mnie plusa.
Buhay

[Obrazek: ad-1364865438.png?dateline=1364865639]

Zatem stosując się do nowych zasad:
Nick: 7/10 czytałem historię Twojego nicku, dość oryginalny, choć uważam, że lepiej wyglądałby z J na końcu ;)
Avatar: 10/10 Nic dodać, nic ująć.
Podpis: Brak. Nie widzę aktualnie, choć pamiętam, że miałeś :D
Użytkownik: 8/10 Oczywiście nie znamy się dobrze, tylko to co z postów, ale wydajesz się sympatyczny i grzeszysz inteligencją :D

PS. Zrobiłem tak jak kazałeś z tym obrazkiem, ale coś się nie chce wyświetlać ;/
Stron: 1 2 3 4 5