Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Gdzie lepiej założyć strone?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, dokładnie nie wiedziałem gdzie założyć wątek tu czy w podforum Blogowanie, jeśli złe podforum to przepraszam i proszę o przeniesienie.
Co do wątku to mam kilka pytań, mianowicie, gdzie najlepiej założyć stronę waszym zdaniem, najlepiej jak to będzie strona darmowa na darmowym ''polskim'' hostingu wordpress odpada chociaż znam panel, myślałem dużo nad jakimś blogiem np blogspot.com słyszałem że tam bloga może prowadzić kilka osób, może ktoś poleci mi jakiś inny hosting blogów za free, a co myślicie o manifo.com? w sumie jest to coś w rodzaju bloga jednakże tam może prowadzić stronę tylko jedna osoba co jest wadą jak dla mnie. Jakieś inne propozycje, zapraszam do dyskusji, a i jeszcze dodam że tematyka przyszłej strony to wrestling, dokładnie world wrestling entertainment ;)
EDIT: Am..., no tak powinno to być raczej podforum Hosting.
Witam, jakoś nikt nie odpowiedział, temat można z racji tej że znalazłem to co szukałem, stronę założyłem na cba.pl i zainstalowałem oprogramowanie wordpress, które na początku mi się nie podobało ale jednak, stronę za jakiś czas pokaże wam w odpowiednim podforum, tak jak wcześniej wspominałem, temat można już zamknąć.
Czyli: wordpress - może pisać pare osób ?
@szybcior, Zgadza się, kilku redaktorów, administrator i coś jeszcze.
woofer napisał(a):stronę założyłem na cba.pl
No to nie podbiłeś świata tą informacją.
Odnośnie hostingów polecam Ci linuxpl.com, lub biznes-host.pl
I jeden i drugi hosting ma niezawodne serwery.
Spójrz na nasz button na dole forum.
Uptime na poziomie 99,51% dostępności serwera (18.08.2013) host: Biznes-Host.pl.
Zapomnij o takim wyniku na cba.

Odnośnie wyboru skryptu pod bloga, bardzo dobra decyzja.
Ja od siebie mogę polecic hosting pun.pl :) Miałem kiedyś tam małe forum o grach i się dobrze sprawowało. Raczej jako administrator nie napotkałem na żadną usterkę :)
Dzięki, admin, ale już wybrałem już kilka dni wcześniej, Twoim zdaniem cba.pl to dobry hosting na bloga? bo jakoś nie zrozumiałem, ale chyba o to chodziło.
@Razer, dzięki za propozycje ale nie skorzystam, dlatego że hosting jest ten z reklamami w dodatku nie można ich wyłączyć, adblock jak adblock nie każdy ma, forum bez ftp, i tam jest strasznie trudno wypromować forum, nie lubię punBB chociaż panel bardzo łatwy, miałem kiedyś tam także forum o wwe, mała aktywność i ogólnie słabo, już wolę czo.pl czy słabsze moim zdaniem jun.pl, raczej wybiorę coś z rodzaju mybb z ftp.