Odjechani.com.pl

Pełna wersja: PIERSI - Bałkanica (Official Video) [HD]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Przestawiam wam pierwszy teledysk zespołu PIERSI. Nawet nie wiedziałem, że to było nakręcone w moim pięknym mieście Rzeszów-Rynek.
Odjazdowo oraz zajefajnie śpiewają:D Tego można słuchać non stop.

ZASADY proste w życiu mam,
nie rób drugiemu tego,
czego ty nie chcesz sam!
Przyznam, że Adam Asanov ma dość ciekawą barwę głosu. Jest to pierwsza piosenka zespołu Piersi w nowym składzie, którą słyszę. Teledysk też dość ciekawy. O ile dobrze słyszę, to zespół Piersi zmienił trochę styl. Wydaje mi się, że to ze względu na nowego wokalistę.
truskafffkaaa napisał(a):Wydaje mi się, że to ze względu na nowego wokalistę.
100% procentach się tobą zgadzam,że dzięki nowemu wokaliście teledysk stał się popularnością Rzeszowa i innych miastach. W tym teledysku zwróciłem na słowa jakie wymawia z ust i powiem ci, że jestem pod wrażeniem ,refren najbardziej mi się podoba, bo tam są dobrane słowa...
Sam pomysł był zajefajny a co, do teledysku to go oceniam na 6. Będę swojej dziewczynie w łóżku to śpiewał :D
Tekst piosenki jest naprawdę spoko. Melodia jest taka... Hmm... Ma coś takiego, że chce się tańczyć. Wydaje mi się, że ta piosenka będzie hitem wielu imprez ;)
Ta piosenka musi być na moim weselu, bo jak naciskam replay, to aż mi się same nogi tańczą i rwą do zabawy. Nic dziwnego jak mnie ta piosenka pobudza do nowego życia.
Pożyjemy zobaczymy, czy ta piosenka będzie hitem tego lata.
Piosenka wpada tak w ucho że słucham któryś raz, pierwszy raz usłyszałem wczoraj na gali ESKI i naprawdę będzie hicior. Wokalista ma bardzo fajny głos, wręcz niesamowity. Najlepsze jest jak śpiewa z taką chrypą.
Super! Lubię pozytywne nastroje i pozytywną muzykę. Nie ważne czy to disco polo czy hard rock. Pozytywne kawałki mają to do siebie, że automatycznie wywołują uśmiech i to jest najważniejsze, bo przecież o co chodzi w muzyce jak nie o dobry humor?

Czy ten kawałek stanie się hitem lata? Nie wiem, ale na pewno będzie puszczany na imprezach. Proste, rytmiczne granie, taka pozytywna potupajka.
Coraz popularniejsza ta nuta i często mi się zdarza mieć ją na głośnikach Takjest
Nicholas napisał(a):Coraz popularniejsza ta nuta i często mi się zdarza mieć ją na głośnikach
Jednym słowem wpada w uchu. Ja to słucham w miejscach publicznych i gdzie się da.
Poczekajmy jeszcze ze dwa miesiące, to się będzie działo.
Stron: 1 2