Przestawiam wam pierwszy teledysk zespołu PIERSI. Nawet nie wiedziałem, że to było nakręcone w moim pięknym mieście Rzeszów-Rynek.
Odjazdowo oraz zajefajnie śpiewają
Tego można słuchać non stop.
ZASADY proste w życiu mam,
nie rób drugiemu tego,
czego ty nie chcesz sam!
Przyznam, że Adam Asanov ma dość ciekawą barwę głosu. Jest to pierwsza piosenka zespołu Piersi w nowym składzie, którą słyszę. Teledysk też dość ciekawy. O ile dobrze słyszę, to zespół Piersi zmienił trochę styl. Wydaje mi się, że to ze względu na nowego wokalistę.
truskafffkaaa napisał(a):Wydaje mi się, że to ze względu na nowego wokalistę.
100% procentach się tobą zgadzam,że dzięki nowemu wokaliście teledysk stał się popularnością Rzeszowa i innych miastach. W tym teledysku zwróciłem na słowa jakie wymawia z ust i powiem ci, że jestem pod wrażeniem ,refren najbardziej mi się podoba, bo tam są dobrane słowa...
Sam pomysł był zajefajny a co, do teledysku to go oceniam na 6. Będę swojej dziewczynie w łóżku to śpiewał
Tekst piosenki jest naprawdę spoko. Melodia jest taka... Hmm... Ma coś takiego, że chce się tańczyć. Wydaje mi się, że ta piosenka będzie hitem wielu imprez
Ta piosenka musi być na moim weselu, bo jak naciskam replay, to aż mi się same nogi tańczą i rwą do zabawy. Nic dziwnego jak mnie ta piosenka pobudza do nowego życia.
Pożyjemy zobaczymy, czy ta piosenka będzie hitem tego lata.
Piosenka wpada tak w ucho że słucham któryś raz, pierwszy raz usłyszałem wczoraj na gali ESKI i naprawdę będzie hicior. Wokalista ma bardzo fajny głos, wręcz niesamowity. Najlepsze jest jak śpiewa z taką chrypą.
Super! Lubię pozytywne nastroje i pozytywną muzykę. Nie ważne czy to disco polo czy hard rock. Pozytywne kawałki mają to do siebie, że automatycznie wywołują uśmiech i to jest najważniejsze, bo przecież o co chodzi w muzyce jak nie o dobry humor?
Czy ten kawałek stanie się hitem lata? Nie wiem, ale na pewno będzie puszczany na imprezach. Proste, rytmiczne granie, taka pozytywna potupajka.
Coraz popularniejsza ta nuta i często mi się zdarza mieć ją na głośnikach
Nicholas napisał(a):Coraz popularniejsza ta nuta i często mi się zdarza mieć ją na głośnikach
Jednym słowem wpada w uchu. Ja to słucham w miejscach publicznych i gdzie się da.
Poczekajmy jeszcze ze dwa miesiące, to się będzie działo.