Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Suits - W garniturach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSlK7kmufPbwSyCQhY5t0t...8Kux0ocU8c]

SUITS - Dość świeży tasiemiec, który pojawił się pierwszy raz w stacji USA Network w połowie 2011r. Pod koniec pierwszego kwartału ubiegłego roku, emisję w Polsce rozpoczęła telewizja Canal+.

Serial opowiada o przygodach młodego mężczyzny, który urodził się z fotograficzną pamięcią. Istny geniusz jego umysłu pozwolił mu zdobyć pracę w najlepszej kancelarii prawnej w Stanach Zjednoczonych. Nie obyło się bez kłamstw i intryg, które ciągną się później za naszym bohaterem w nieskończoność. W chwili obecnej dostępne są trzy sezony, prawdopodobnie trwają pracę nad kolejnym.

Od niedawna zacząłem oglądać i muszę przyznać, że bardzo spodobał mi się ten klimat. Może ktoś z Was również śledzi losy Mike'a Ross'a? Słyszeliście o tym serialu?

Z mojej strony, szczerze polecam.
Ja oglądam ten serial od ok. miesiąca. Jestem na 7 odcinku 2 sezonu. Serial super, ale z nóg nie powalał. Tak naprawdę serial rozkręcił się dopiero w 2 sezonie.
Ta, zabawa z Hardmanem, racja. Drugi sezon również bardziej mi się podoba. Z nóg nie powala? Co prawda, wiele brakuje mu do Dextera, Gry o tron, czy The Walking Dead, ale miło się ogląda.
Tak, zgodzę się z tobą Buhay, miło się ogląda ten serial, ale nie ma co porównywać do Gry o Tron czy Dextera, bo to zupełnie inne klimaty. Dla mnie ten serial w swoim gatunku, czyli prawniczym, wyróżnia się spośród innych. Błyskotliwe dialogi nadają temu serialowi niepowtarzalną atmosferę. Gra aktorska też bardzo dobra, świetne pomysły, myślę, że serial ten ma perspektywy na kilka następnych sezonów, pomysły nie mają prawa się wyczerpać, jeszcze pozostaje bardzo dużo wątków do wyjaśnienia, a co do 1 sezonu, większość seriali potrzebuje czasu na rozkręcenie, jeden potrzebuje tego czasu mniej, drugi trochę więcej, aczkolwiek nie zmienia to faktu, że jest to serial, który należy do czołowej elity i nie znam lepszego serialu o tej tematyce. Trochę wolno mi to idzie, ale tylko dlatego, że nie ciągnie mnie mocno ten serial, przynajmniej na tym etapie jeden odcinek dziennie w hd wystarczy. Serial ten plasuje na razie na trzecim miejscu, po to "Zagubieni" i "House", Zagubieni na razie bezkonkurencyjny, oglądałem nie raz po kilka odcinków dziennie. Suits jednak jest bardzo blisko wyprzedzenia house i myślę, że za kilkanaście odcinków przesunie się na drugą pozycję.
Mi się bardzo podoba, czekam na kolejne odcinki, racja, błyskotliwy i wciągający, ja od siebie mogę powiedzieć że polecam :)
mam na roku chłopaka który wygląda jak Mike z tego serialu :)
bardzo błyskotliwe, inteligentny i zabawny serial, polecam :)