05.09.2013, 12:02
W styczniu po powrocie z Bieszczad moja większa brzydsza połowa zrobiła mi prezent.
Dostałam cudowną bestię 6 tyg szczenie owczarka niemieckiego.
Od pierwszych chwil ukradła moje/ nasze serca.
Jak się jednak okazało musiała sporo przejść zanim zaczęła cieszyć się z życia.
Hodowca obniżył cenę psa ponieważ 6 tyg szczenie nie widziało jeszcze weterynarza. Dla mnie to nie problem bo i tak bym to sprawdziła. Wizyta u weterynarza okazała się szokiem. Moja sunia nie tylko była zarobaczona (tak że robale wychodziły z niej kłębami jak nitka) ale okazało się również że ma przepuklinę. Doczekała wieku 6 mies i poszła na zabieg. Nigdy nie będzie miała szczeniaków bo trzeba ją było od razu wysterylizować a przepuklina może się odnowić i mieć straszne skutki. Jest cudowna i ma wrodzone ADHD jak ja .
Pierwszy posiłek w nowym domu
Nadal posiłek
Opadła z sił po zabawie ze szczurem
3 mies pózniej
kocham wodę
i plażing
Dostałam cudowną bestię 6 tyg szczenie owczarka niemieckiego.
Od pierwszych chwil ukradła moje/ nasze serca.
Jak się jednak okazało musiała sporo przejść zanim zaczęła cieszyć się z życia.
Hodowca obniżył cenę psa ponieważ 6 tyg szczenie nie widziało jeszcze weterynarza. Dla mnie to nie problem bo i tak bym to sprawdziła. Wizyta u weterynarza okazała się szokiem. Moja sunia nie tylko była zarobaczona (tak że robale wychodziły z niej kłębami jak nitka) ale okazało się również że ma przepuklinę. Doczekała wieku 6 mies i poszła na zabieg. Nigdy nie będzie miała szczeniaków bo trzeba ją było od razu wysterylizować a przepuklina może się odnowić i mieć straszne skutki. Jest cudowna i ma wrodzone ADHD jak ja .
Pierwszy posiłek w nowym domu
Nadal posiłek
Opadła z sił po zabawie ze szczurem
3 mies pózniej
kocham wodę
i plażing