Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Konto exsite.pl z rangą Trial-Uploader!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam dziś do sprzedania konto na exsite z rangą Trial-Uploader, co daje mozliwość wstawiania newsów bez czekaniana na zakceptowanie przez mederatora exsite, takie pliki w poczekalni moga czekac nawet kilka dni, a przez ten czas co dodasz jakąś nowość filmową to juz za kilka dni nie bedzie nowością filmową, właśnie czekam na rangę Trial-Uploadera, 28 newsów i komentarze, konto nigdy nie zostało blokowane, ani nie było żadnych banów na koncie, prosze podawać swoje propozycje cenowe w komentarzach. Pozdr i zapraszam
Daj SS, link do konta, dowód że posiadasz owe konto...
no pisze że zrobilem 28 newsow, zostały zakceptowane już przez moderatora, wysłalem prośbe o range Trial-Uploader, czekam już 2 dzień i napewno niebawem już dostanę, narazie chcę jeżeli ktos jest zainteresowany kupnem to niech pisze w koentarzach cene, mogę wystawić także aukcje na allegro, login do exsite napisze jak dostane range, bo teraz nie warto pisać, tylko piszę wczesniej taka oferte aby było wiadomo czy ktos jest chętny
Prosił bym o link do profilu twojego.. Sprawdzę jakie to newsy, jak opisane, no i wycenie konto ;D Na start mówię 10-20 zł... Ale ta cena może się zmienić...
dam login jak dostane range, nie chce ryzykować, 28 newsów mam dodanych z kategori XXX - Filmy i clipsy
No to na rangę możesz poczekać do miesiąca pozdro ;D
(06.09.2013, 23:07)Michał napisał(a): [ -> ]No to na rangę możesz poczekać do miesiąca pozdro ;D

kilka dni, jest napisane
Nadal aktualne, posiadam juz rangę.
Dobra proszę dać link do PROFILU
Dalej aktualne?
Stron: 1 2