Witam, mam do was pytanie. Jak sprzedawać transfer chomikuj? O folderach free to wiem, tylko z tym jest lipa, bo nie każdy chce pisać do sprzedającego i dawać mu folder do zachomikowania i czekać, coś mi się obiło o uszy o kredytach tylko nie wiem jak ta sprawa wygląda z tymi kredytami, wiem że trzeba kupować kredyty i zalogować się na jakiejś stronie swoimi danymi od chomika, ale czy to jest bezpieczne? Czy ktoś nam nie ukradnie danych do chomika? I na jakich stronach można kupować kredyty? Jaka strona jest najlepsza? Autokoder? Można z tej strony sprzedawać transfer?
posiadam taki skrypt do sprzedazy transferu
za ile? i czy trzeba podawac dane do konta chomikuj?
tak trzeba posiadac konto chomikuj z transferem
(15.09.2013, 11:37)GULI123 napisał(a): [ -> ]posiadam taki skrypt do sprzedazy transferu
Pewnie to ten skrypt co był na allegro po 50 zł i jest tak dziurawy że każdy z niego za free może pobierać jak tylko raz dostanie kod dostępu do swojego transferu.
(10.11.2013, 15:55)szalony napisał(a): [ -> ] (15.09.2013, 11:37)GULI123 napisał(a): [ -> ]posiadam taki skrypt do sprzedazy transferu
Pewnie to ten skrypt co był na allegro po 50 zł i jest tak dziurawy że każdy z niego za free może pobierać jak tylko raz dostanie kod dostępu do swojego transferu.
Zgadza sie dziurawy.
Ja mam skrypt do dzielenia transferu z konta chomikuj.
(13.11.2013, 16:53)zgrexs napisał(a): [ -> ] (10.11.2013, 15:55)szalony napisał(a): [ -> ] (15.09.2013, 11:37)GULI123 napisał(a): [ -> ]posiadam taki skrypt do sprzedazy transferu
Zgadza sie dziurawy.
Ja mam skrypt do dzielenia transferu z konta chomikuj.
dzielenie transferu na chomikuj? nie rozumiem? tzn jakis skrypt do sprzedawania transferu na chomikuj, czy cos innego