Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Dary Anioła: Miasto Kości - warto obejrzeć?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Od tygodnia zastanawiam się czy pójść do kina na ten film, czy nie. Książka była bardzo fajna, wręcz niesamowita, ale obawiam się czy film jej dorównał. Czy ktokolwiek to oglądał?? Jeśli tak to czy polecacie film, czy nie??
Pozdrawiam :)
Książkę również uważam za bardzo dobrą. Film.. Ja osobiście jeszcze nie spotkałam takiego, który dorównałby książce, ale spodziewałam się gorszego. Może nie była to rewelacja, ale był interesujący i nie żałuję że poszłam.

Oczywiście to tylko moja opinia, 2 miesiące spóźniona, więc pewnie już dawno go widziałaś :D
Osobiście filmu nie oglądałem, ale ostatnio znajomy powiedział mi że najgorszą rzeczą jaką można zrobić to
najpierw obejrzeć film a potem przeczytać książkę. Miałem obejrzeć ten film ale ostatecznie się wstrzymałem,
kiedy skończę czytać aktualne książki zabiorę się za tą i dopiero obejrzę ekranizację.

Oczywiście jeśli nie masz zamiaru czytać książki, to czemu nie - powołując się na znajomego mogę śmiało
go polecić.