Jak niektórzy pewnie już wiedzą do kin wkrótce
wejdzie nowa odsłona hitu sprzed lat Robocop.
Powyżej zamieściłem jego trailer.
A tak w ogóle, który wam się podoba bardziej?
Uzasadnijcie swoją odpowiedź.
Prorok z Crysisa był lepszy!
Trochę przesadzili z tą czernią, ale wygląda bardzo dobrze, jednak wolałbym tego starszego, wiecie, wspomnienia z dzieciństwa te sprawy
Cytat:Prorok z Crysisa był lepszy!
Ja czekam na film na postawie Crysisa i się doczekać kur... nie mogę
Roboś po lifcie o niebo lepszy. Coś czuję, że zrobią teraz z niego superbohatera na miarę Ironman'a. W ostatniej odsłonie był tylko zniszczalnym robotem, teraz chyba szykuje się trochę solidniejsza konstrukcja. No cóż, zobaczymy
P.S. Dziwne, że jeszcze nie lata
Ostatnio dużo fajnych filmów SF zapowiedziano. Oczywiście obie wersje świetne, aczkolwiek druga lepsza. Mam jednak cholerne złudzenie, że gdzieś już widziałem identyczny egzoszkielet. Liczę, że nie będzie typowej fabuły, typu wróg którego trzeba wyeliminować razem ze wszystkimi jego bandziorami.
Robocop z tamtych lat ma swój klimat.
Taki trochę psychodeliczny w pewnych momentach.
Pamiętam brutalne sceny ze zniszczenia Robocop`a.
Jestem ciekawy w jaką stronę teraz pójdą
twórcy tej odsłony. Wiadomo Pegi 13 i podobne zagrywki
aby zebrać jak najszerszą widownię w kinach.
I takie podejście psuje wiele filmów.
(12.09.2013, 17:43)Baron napisał(a): [ -> ]Pamiętam brutalne sceny ze zniszczenia Robocop`a.
Jedna z tych scen z dzieciństwa, które zapamiętam chyba na zawsze. Oczywiście obejrzę tego nowego na 100%, zobaczymy co wymyślą w tych czasach.
Wizualnie lepiej się prezentuje wersja z 1987 roku. Ciekaw też jestem fabuły nowego filmu.
(14.09.2013, 12:23)Nicholas napisał(a): [ -> ]Wizualnie lepiej się prezentuje wersja z 1987 roku. Ciekaw też jestem fabuły nowego filmu.
Coś mi się wydaje, że będzie to fabuła w klimatach, które już były wałkowane wiele razy. Choć może w końcu przyszedł czas na coś oryginalnego.
Mi się podoba ten drugi prototyp
PS: Filmik mi się przydał do menu
Thx Baron ;]