Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Średnie i oceny cząstkowe.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
W temacie możesz się pochwalić jakie w ubiegłym roku mieliście średnią lub ocenę łączną na koniec roku z danego przedmiotu, więc może ja.

Angielski, 3
Historia, 3
Chemia, 2
Rosyjski, 3
Fizyka, 3
Polski, 3
Geografia, 4
Biologia, 3
WF, 6
Zajęcia Artystyczne, 5
Religia, 4
Matematyka, 2
WOS, 3
Informatyka, 5

W tym roku muszę mieć dobrą ocenę z WOS'u i Techniki bo będzie ona także w III klasie na świadectwie.

A to moje oceny z VI klasy, szkoły podstawowej,

Angielski, 2
Matematyka, 2
Przyroda, 5
Historia, 3
Polski, 3
Muzyka, 4
Religia, 5
Rosyjski, 2
WF, 5
Informatyka, 4
Technika, 4

To chyba wszystko z 5 i 4 klasie miałem dobre oceny średnie koło 4.
Klasy 1-3 to oczywiście na koniec roku piątka.
Jakie macie zapowiadane oceny? jeszcze będzie trochę czasu na poprawki.
Swoje przedstawiam.

Angielski, 3
Historia, 3
Chemia, 2
Rosyjski, 3
Fizyka, 2
Polski, 3
Geografia, 3
Biologia, 3
WF, 5
Zajęcia Artystyczne, 5
Religia, 4
Matematyka, 1/2
WOS, 3
Informatyka, 4
Technika, 4

Czyli podobnie jak na zakończenie I klasy, aż się boje co będzie na koniec.
Jedynie niżej spadłem z fizyki, informatyki (na pewno nadrobię), geografii chociaż mam szanse na czwórkę ale niestety nie łamana ocena, do tego trochę z matmy no i z w-fu ale to się nie liczy. Na w-fie nic nie robisz i już masz spokojnie trójkę, wyjdziesz raz czy dwa zagrać w piłkę, pokażesz się od czasu i już ocena w górę.
A i jeszcze jedno, w tamtym roku miałem plastykę i z tego co pamiętam to ledwo się załapałem na 4, więcej wiało historią i polskim niż ''malunkami'' Jeśli dobrze policzyłem to moja obecna średnia to 3.50 nie licząc tego łamańca z matmy, w sumie może być ale zawsze mogło być lepiej. Jeden koleś u mnie w klasie a dokładnie w grupie B masz aż 9 zagrożeń, z religii pałę... czy z malunków.
J. Polski - 4.30
J. Angielski - 3.68 (4)
J. Francuski - 2
J. Niemiecki - 3.35 (3)
Historia - 2.81 (3)
WOS - 2.86 (3)
Matematyka - 2.55 (2)
Fizyka - 3.44 (3)
Chemia - 2.40 (2)
Biologia - 3.88 (3/4 mi napisała)
Geografia - 2.98 (3)
Informatyka - 5.00
WF - 5
Religia - 5

Mamy bardzo podobne ocenki Paweł ;)
Aż tyle masz języków? jej, jeśli miałby wybierać to chciałbym mieć angielski, rosyjski, czeski albo włoski ale i tak to przesada, 2 to góra.
Podobne oceny ale patrząc na to wszystko to masz lepszą średnią.
Która klasa?
Ta sama co Ty, druga gimnazjum ;) No niestety, mam 3 języki, tak sobie szanowna dyrekcja zażyczyła i my, jako uczniowie wcale nie mieliśmy prawa głosu. Zrobili dodatkowy, obowiązkowy francuski i zadowoleni, a sami pewnie by nie chcieli 3 języków. Chociaż tyle dobrze że nauczycielka się dosyć fajna trafiła to luz jest i nie da się z francuskiego nie zdać ;) Mogę mieć 1 na świadectwie a i tak zdaję, więc takie to trochę nie logiczne. Kto by chciał to by chodził, a kto by się nie czuł na siłach to nie i tyle, po prostu ;)

PS. Jeszcze nigdy z niczego nie byłem zagrożony ;)
2 klasa gimnazjum

język polski 3
język angielski 2
język niemiecki 2
historia 3
WOS 4
geografia3
biologia 3
chemia 2
fizyka 3
matma 4
informatyka 5
WF 5
zajęcia artystyczne 3
religia 3
Arek, później Cię rodzice do szkoły wysłali czy nie zdałeś? albo podałeś oceny z drugiej klasy gimnazjum.
3 klasa gimnazjum:
J. Polski - 3
J. ang - 2/3
J. niemiecki - 2
Matma - 4
Religia - 4
WF - 5
Informatyka - 5
historia - 5
wos - 5
technika - 4 ( z 1 klasy gimnazjum)
Zajęcia artystyczne - 4 (z 1 klasy)
Sztuka - 4
Fiz - 4
Chemia - 3
Biologia - 3
edb - 4
geo - 3
Chyba wszystko...

Nie są złe ale mogły by być lepsze... Ale i tak dobrze, bo do żadnego testu się nie uczyłem, a prace domowe spisuje w szkole. Wszystko przyswajam na lekcji, ale nie jest tego za dużo :P
(22.12.2013, 19:20)Paweł napisał(a): [ -> ]Arek, później Cię rodzice do szkoły wysłali czy nie zdałeś? albo podałeś oceny z drugiej klasy gimnazjum.
Rok później poszedłem do szkoły.
Chyba dwa lata później, jesteś z końca 1997 roku, chyba że się załapałeś pod '98, co?
Jesteś starzy ode mnie o prawie 2 lata, a chodzimy do tej samej klasy więc sam widzisz niedorzeczność, nawet wtedy jeśli mówisz że rok później rodzice posłali Cię do szkoły.
Paweł, a kiedy dokładnie się urodziłeś ? Może jesteś po prostu z początku rocznika 98.
Zresztą nie wiem w czym jest nie dorzeczność jak do mojej klasy chodzi dużo osób młodszych ode mnie o kilka miesięcy i zawsze zdawały.
Stron: 1 2