12.09.2013, 16:05
W temacie możesz się pochwalić jakie w ubiegłym roku mieliście średnią lub ocenę łączną na koniec roku z danego przedmiotu, więc może ja.
Angielski, 3
Historia, 3
Chemia, 2
Rosyjski, 3
Fizyka, 3
Polski, 3
Geografia, 4
Biologia, 3
WF, 6
Zajęcia Artystyczne, 5
Religia, 4
Matematyka, 2
WOS, 3
Informatyka, 5
W tym roku muszę mieć dobrą ocenę z WOS'u i Techniki bo będzie ona także w III klasie na świadectwie.
A to moje oceny z VI klasy, szkoły podstawowej,
Angielski, 2
Matematyka, 2
Przyroda, 5
Historia, 3
Polski, 3
Muzyka, 4
Religia, 5
Rosyjski, 2
WF, 5
Informatyka, 4
Technika, 4
To chyba wszystko z 5 i 4 klasie miałem dobre oceny średnie koło 4.
Klasy 1-3 to oczywiście na koniec roku piątka.
Jakie macie zapowiadane oceny? jeszcze będzie trochę czasu na poprawki.
Swoje przedstawiam.
Angielski, 3
Historia, 3
Chemia, 2
Rosyjski, 3
Fizyka, 2
Polski, 3
Geografia, 3
Biologia, 3
WF, 5
Zajęcia Artystyczne, 5
Religia, 4
Matematyka, 1/2
WOS, 3
Informatyka, 4
Technika, 4
Czyli podobnie jak na zakończenie I klasy, aż się boje co będzie na koniec.
Jedynie niżej spadłem z fizyki, informatyki (na pewno nadrobię), geografii chociaż mam szanse na czwórkę ale niestety nie łamana ocena, do tego trochę z matmy no i z w-fu ale to się nie liczy. Na w-fie nic nie robisz i już masz spokojnie trójkę, wyjdziesz raz czy dwa zagrać w piłkę, pokażesz się od czasu i już ocena w górę.
A i jeszcze jedno, w tamtym roku miałem plastykę i z tego co pamiętam to ledwo się załapałem na 4, więcej wiało historią i polskim niż ''malunkami'' Jeśli dobrze policzyłem to moja obecna średnia to 3.50 nie licząc tego łamańca z matmy, w sumie może być ale zawsze mogło być lepiej. Jeden koleś u mnie w klasie a dokładnie w grupie B masz aż 9 zagrożeń, z religii pałę... czy z malunków.
Angielski, 3
Historia, 3
Chemia, 2
Rosyjski, 3
Fizyka, 3
Polski, 3
Geografia, 4
Biologia, 3
WF, 6
Zajęcia Artystyczne, 5
Religia, 4
Matematyka, 2
WOS, 3
Informatyka, 5
W tym roku muszę mieć dobrą ocenę z WOS'u i Techniki bo będzie ona także w III klasie na świadectwie.
A to moje oceny z VI klasy, szkoły podstawowej,
Angielski, 2
Matematyka, 2
Przyroda, 5
Historia, 3
Polski, 3
Muzyka, 4
Religia, 5
Rosyjski, 2
WF, 5
Informatyka, 4
Technika, 4
To chyba wszystko z 5 i 4 klasie miałem dobre oceny średnie koło 4.
Klasy 1-3 to oczywiście na koniec roku piątka.
Jakie macie zapowiadane oceny? jeszcze będzie trochę czasu na poprawki.
Swoje przedstawiam.
Angielski, 3
Historia, 3
Chemia, 2
Rosyjski, 3
Fizyka, 2
Polski, 3
Geografia, 3
Biologia, 3
WF, 5
Zajęcia Artystyczne, 5
Religia, 4
Matematyka, 1/2
WOS, 3
Informatyka, 4
Technika, 4
Czyli podobnie jak na zakończenie I klasy, aż się boje co będzie na koniec.
Jedynie niżej spadłem z fizyki, informatyki (na pewno nadrobię), geografii chociaż mam szanse na czwórkę ale niestety nie łamana ocena, do tego trochę z matmy no i z w-fu ale to się nie liczy. Na w-fie nic nie robisz i już masz spokojnie trójkę, wyjdziesz raz czy dwa zagrać w piłkę, pokażesz się od czasu i już ocena w górę.
A i jeszcze jedno, w tamtym roku miałem plastykę i z tego co pamiętam to ledwo się załapałem na 4, więcej wiało historią i polskim niż ''malunkami'' Jeśli dobrze policzyłem to moja obecna średnia to 3.50 nie licząc tego łamańca z matmy, w sumie może być ale zawsze mogło być lepiej. Jeden koleś u mnie w klasie a dokładnie w grupie B masz aż 9 zagrożeń, z religii pałę... czy z malunków.