Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Gry - spodziewać się niebieskich Panów?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, założyłem ostatnio chomika i wrzucam tam sporą ilość gier. Jest ostatnio lipton z chomikiem bo jak wiadomo - prawa autorskie.
Czy o gry doczepiają się równie w dużym stopniu jak mp3 i filmy czy mogę spać bardziej spokojnie jak posiadacze mp3 i filmów?
To jest bardziej jak lotterria, mogą do cb przyjechać może nie.
Z tego co wiem to o gry i mp3 najczęściej są kłopoty. Więc lepiej wywal te pliki, zostaw filmy i się módl byś nie miał kłopotów.

Wysłane z mojego GT-S6310 za pomocą Tapatalk 2
Tia, na pewno policja do Ciebie wpadnie.
Gry, filmy czy programy - wal śmiało. Z muzyką sobie daruj, tak dla zasady a będzie oki.
Szczerze? Nie znam nikogo z chomików (a znam sporo) do którego zawitałaby policja. Chomikuj to kropla w morzu
internetowego piractwa zaczynając od torrentów skończywszy na innych pierdołach. Zazwyczaj osoby które mają zwykły
ból ***** gdy kończą działalność piszą takie bzdury aby zaistnieć (patrz. chomik o nazwie na "Co").

Widzieliście aby Michał, Piotrek, Grzesiek czy Krzychu pisali kiedyś coś o policji? Nie.
Aczkolwiek to moje zdanie i jeśli boisz się niebieskich panów, usuń chomika i całe nielegalne oprogramowanie jakie posiadasz
na komputerze; innych nośnikach pamięci.
Nie mam jakiegoś masywnego chomika ale co nie co tam jeszcze zostało choć było tego więcej.
Już mi się nie chce pracować nad jego zawartością.
Policja? Nawet gdyby mieli wpaść to tylko po grubą żywą kasę. Piraty z sieci to wirtualna kasa. Psy lubią żywą kasę.