Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pożyczenie Win7 lub 8
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,
Mam do was pytanie czy ktoś może mi pożyczyć płytke z win7 lub 8?
Jeśli była by przesyłka to byłbym skłony oddać pieniądze za koszt wysyłki.
To tak samo jak z neta pobierzesz... Bo i tak to jest piractwo ..
Wątpię żeby ktoś pożyczył, wysyłając przesyłką.No jeśli ktoś blisko mieszka twojej miejscowości to tak a jeśli daleko to nie widzę pożyczenia tu.
A nie warto po pytać bliskich sąsiadów, kolegów czy ktoś nie ma płyty?
Wlasnie chodzi o to ze kazdy ze znaj. ma winXP..
Jak masz klucz do Windows Xp, to możesz znacznie taniej zrobić legalny upgrade. 200 zł za system, który posłuży ci na długie lata, to nie jest duża cena.
Ale 0zł za system pirat brzmi lepiej dla mnie tym bardziej że aktualizacje to żadna zaleta

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Owszem. Świat nie dorósł do tego, żeby udostępniać oprogramowanie napędzające gospodarkę za grosze. Aktualizacje na piracie też są możliwe, ale tak czy inaczej lepiej jest czasem wydać pieniądze na ten system, niż wiele innych rzeczy. Biorąc pod uwagę fakt, że bardzo ryzykownym jest mieć piracki system w firmie, sensownie jest wydziergać stary klucz z obudowy na komputerze w piwnicy i zrobić upgrade.
Wątpię aby ktoś Ci wysłał system.
Jeśli już tak bardzo go potrzebujesz zainstaluj w darmowej 30-to dniowej wersji a jeśli nie kupisz
w tym czasie pełnej wersji zwitamizuj sobie. Aktualizacje na pirackiej wersji również działają.

Istnieje również możliwość zainstalowania pirackiego Win 7 i kupna aktualizacji do Win 8 za 100 złotych :-) - dodam legalnej.