Jak wyżej, czyli co mogę dać chłopakowi w prezencie na dzień chłopaka?? Problem jest taki, że nie mam ani grosza, więc nic nie mogę kupić
Miałam pomysł żeby zrobić breloczek z muliny w kolorach Chelsea z dużym napisem zespołu, gdyż on jest wielkim kibicem tego zespołu. Inny pomysł to zrobić breloczek z modeliny i go wypalić ale na to musiałabym mieć kasę

Pomóżcie mi proszę

Jeśli nie masz kasy, to może po prostu zwykłe życzenia i miło spędzony czas w Twoim towarzystwie
powinien załagodzić sprawę

- tak myślę.
Ugotuj coś. Przygotuj piękną kolację, zapal świeczki, podaj coś taniego i prostego, co potrafi zrobić prawie każdy, na przykład spaghetti. Do tego romantyczna muzyka w tle, półmrok w pomieszczeniu, fajnie gdybyś miała również zapaloną świeczkę zapachową, ale nie jest ona konieczna.
Możesz również upiec jakieś ciastka serduszka dla niego, albo babkę w takim kształcie, ważna jest inicjatywa, nie sam prezent

Jak dobrze się rozejrzysz, wszystkie produkty znajdziesz pewnie w domu. Jajka, mąka, olejek waniliowy, cukier puder, ewentualnie kupisz drożdże tylko.
Ładnie szkicujesz, więc może narysuj coś ładnie dla niego? To by Cię nic nie kosztowało

Również chciałem zaproponować romantyczną kolację ale nie wiem czy w tym wieku chłopak oczekuje takich
niespodzianek. Dla wielu wydaje się to staromodne, zwłaszcza dla młodych ludzi. Wydaje mi się że właśnie Ty znasz
swojego chłopaka najlepiej i wiesz czego może od Ciebie oczekiwać łamane przez co lubi, czym się interesuje.
Prezent powinien być (tak sądzę) z głębi serca, czymś bardzo osobistym a nie oklepanym "prezencikiem".
Życzę Ci powodzenia :-).
Świeczki, mrok, róże, romantyzm - z tego co wiem, masz 16 lat więc czulibyście się co najmniej "dziwnie" i zbyt poważnie w tej roli.
Tutaj nie chodzi o przymusowe zadowolenie drugiej połówki. Zabierz go choćby na spacer, do parku i mile spędźcie tę chwilę. Może pokaż mu coś niezwykłego? Coś czego nie widział? Kombinuj... opcji jest wiele

Albo też oglądnijcie sobie jakiś fajny film, serial na DVD czy tak bezpośrednią w TV.
Może coś w necie ciekawego będzie na przykład mecz Chelsea, no nie wiem, kombinuj dziewczyną, bitwa na poduszki raczej nie wchodzi w grę. :]
Najważniejsze to złóż życzenia i potem dopiero to co sobie zaplanowałaś, myślę że pomogłem.
Nico mam 17 lat^^ kolacja odpada, gdyż nie mam wolnego domu tego dnia

Plus mam lekcje do 15 więc mało czasu będziemy oboje mieli(znając życie limit czasowy nadal będzie do 21 -,-"). Co do szkicu myślałam o tym by coś narysować, aczkolwiek ciutke problem mam co to mogłoby być

myślałam o swoim portrecie, ale to kiepski raczej pomysł. Co do tych ciastek to nie jest to zły pomysł ^^ Mogłabym muffinki upiec i polać je czekoladą i jak ona zastygnie to wyryć w niej wzór Serca z napisem w środku ^^