Dotychczas edycja tytułu pod nickiem była możliwa tylko dla grup specjalnych. Dziś chcieliśmy dać również ten przywilej użytkownikom, którzy uzyskali liczbę 500 postów na naszym forum.
W celu zmiany Waszego tytułu, prosimy kontaktować się z członkami ekipy poprzez Prywatną Wiadomość.
Uwaga! Limit wynosi 1 zmianę na miesiąc.
Czyli tysiąc postów i dwie próby? Tytuł to nic co szczególnie o użytkowniku nie świadczy. Rozumiem, że nie możecie jej jakoś odblokować na stałe dla weteranów, czy po prostu nie chcecie? Moim zdaniem suszenie głowy adminom, przy takich pierdołach nie jest potrzebne. Jakby to było bardziej swobodne, to przynajmniej pośmiałbym się, gdyby ktoś wstawił tam coś ciekawego, tak jak czasem przy tych sygnatury komicznych jak u usera P@weł. Mi tam wystarczy chińszczyzna jak widać...
Niesamowite wyróżnienie, móc edytować swój tytuł.
Genialnie! Sam zapomniałem, że zmieniłem już dawno temu, nawet nie zwracałem na to uwagi, ale skoro userzy tego chcą, to śmiało. Dobijajcie do 1000 postów. Jak ktoś, kto jeszcze tego nie zrobił i przebije tę historyczną liczbę, to niech wali mi na pw. Dorzucę mu za darmo jakiś dowcip własnego autorstwa i milenijny avatar, posiadający unikalną funkcję o której dowie się każdy, kto spędzi nad czytaniem waszych postów więcej niż godzinę. Kiedyś taki miałem, ale skoro nie zostałem zbanowany, to chyba nikt tak dużo czasu nie spędzał nad moimi wypocinami. Reasumując i nie offtopując, uważam, że nad takimi drobnymi nie trzeba chyba zwoływać obrad, a dwie próby to tak jakby w ogóle nie miało tego być, bo mi osobiście nie przeszkadza, jak jakiś user sobie go będzie zmieniał codziennie. To nie nick, nie avatar.
Swordancer, Co kto lubi.
Szczerze? to jeśli ma być tak jak teraz jest to już lepiej gdyby tego nie było w ogóle, chyba że edycja bez limitu i od 50 czy setnego posta na forum, to tak, zauważyłem coś takiego na innych forach. Ale niech już będzie.
Dla mnie to dodatkowy klocek w edycji profilu dla osób powyżej 1000 posta.
Mam takie same zdanie, dlatego napisałem z ironią.
Zmieniły się warunki uzyskania możliwości zmiany tytułu użytkownika. Od dziś zamiast 1000 postów, wystarczy osiągnąć pułap 500. Limit 2 edycji również ulega zmianie. Teraz istnieje możliwość wielokrotnej zmiany, z ograniczeniem do 1 miesięcznie. Reszta bez zmian.