Cześć, szukam osoby która zagrała by ze mną w Battlefield'a 3 adresy email na originie piszcie pod spodem lub dodajcie mnie
[email protected]
Zapraszam każdego
Rozmowa oczywiście Team Speak
Wpierw muszę kupić, ale myślę, że nastąpi to niebawem. Mam tylko pytanko odnośnie multiplayera, bo w zasadzie tylko dlatego jestem skłonny ją kupić. Czy trzeba tych wszystkich dodatków, żeby dobrze się grało? Czy dodatki dodają mapy multi?
Dodają. W podstawce jest kilka mapek reszta map jest dodanych do poszczególnych dodatków (Takie odnisłem wrażenie).
Jakby co do batka się loguje się przez Battlelog'a.
U mnie aktualizacja batka miała 6GB, czyli razem mój batek zajmuje na dysku 18 GB
Teraz gry między 20, a 25 GB to standard. Czyli wypada zakupić jakąś wersję premium lub kupić czyjeś konto Origin.
Bodajrze do dodatków jest również kilka broni (do odblokowania) więcej osiągnięć do wypełnienia. itd.
Dodałem Cię do znajomych. Chociaż wolę multiplayer z Crysisa 3, to pewnie chętnie zagram też w BF'a 3.
Wiem widzę
.
Nie miałem dostępu do neta - odcieli mi go przy ocieplaniu budynku. Dlatego dopiero przyjąłem
. Jak coś zapraszam do gry
Swordancer kup lepiej Premium.
Bez tego granie w multi to katorga, pamiętaj że osoby z premium mają pierwszeństwo w dostawaniu się do
wszystkich serwerów a osoby pozbawione go czekają do usranej śmierci
.
Prawdę mówiąc nie wiem czy kupowanie teraz BF3 ma sens, lada chwila BF4 na którego czekam, ponieważ trójeczka
już znudziła mi się dawno - poczekamy co zaprezentuje EA w czwórce, po Becie mam mieszane uczucia ale myślę
że w najgorszym przypadku będzie to usprawniony BF3.
(19.10.2013, 21:07)B0hazard napisał(a): [ -> ]Swordancer kup lepiej Premium.
Bez tego granie w multi to katorga, pamiętaj że osoby z premium mają pierwszeństwo w dostawaniu się do
wszystkich serwerów a osoby pozbawione go czekają do usranej śmierci .
Prawdę mówiąc nie wiem czy kupowanie teraz BF3 ma sens, lada chwila BF4 na którego czekam, ponieważ trójeczka
już znudziła mi się dawno - poczekamy co zaprezentuje EA w czwórce, po Becie mam mieszane uczucia ale myślę
że w najgorszym przypadku będzie to usprawniony BF3.
Zależy dla kogo. Ja jestem niepewny czy btf 4 mi uciągnie, a w trójeczke fajnie mi się poprostu gra
.
BF'a 3 mam premium. Upolowałem tanio konto z ośmioma grami.
Jak będę dostępny na Originie, to może zagram, ale musicie napisać, bo ostatnio w nic nie gram. Czasami tylko w Crysisa 3.