03.10.2013, 15:47
03.10.2013, 16:51
Było tego mnóstwo, więc nie idzie wybierać w starych odcinkach dokładnie z 1-2 sezonu te sceny były boskie! w sumie w tych późniejszych też, rok 2011 zmienił Waldka na zawsze.
Na obrazku zaznaczyłeś reklamę pewnej firmy czy co? która w telewizji jest zabroniona, nie dowidzę, sorry.
Na obrazku zaznaczyłeś reklamę pewnej firmy czy co? która w telewizji jest zabroniona, nie dowidzę, sorry.
04.10.2013, 07:55
W sumie zgodzę się tobą było tego mnóstwo.Ale muszę ci powiedzieć że stare odcinki zaczynają znikać z internetu.
Na YouTube ciężko znaleźć, jedynie zostaje tylko ipla.
Tak bardzo tęsknie za starymi odcinkami, gdzie przez 30 minut kończyłem się ze śmiechu Waldka, kiepskiego, tych kawałów Rozalii Kiepskiej itd..
A jeśli chodzi co do tematu, to mój najlepszy odcinek był, o tym jak Ferdek wywoływał duchy i zamieniał je na spirytus.Tam dużo śmiechu było Waldka
Przypomniałem sobie jeszcze, nie pamiętam tytułu tego odcinka, ale mogę ci powiedzieć jak Święty Mikołaj zawitał u Kiepskich, a na końcu obalili komunę
Na YouTube ciężko znaleźć, jedynie zostaje tylko ipla.
Tak bardzo tęsknie za starymi odcinkami, gdzie przez 30 minut kończyłem się ze śmiechu Waldka, kiepskiego, tych kawałów Rozalii Kiepskiej itd..
A jeśli chodzi co do tematu, to mój najlepszy odcinek był, o tym jak Ferdek wywoływał duchy i zamieniał je na spirytus.Tam dużo śmiechu było Waldka
Przypomniałem sobie jeszcze, nie pamiętam tytułu tego odcinka, ale mogę ci powiedzieć jak Święty Mikołaj zawitał u Kiepskich, a na końcu obalili komunę
04.10.2013, 14:31
Możesz sobie pobrać wszystkie odcinki w internecie, są też takie strony jak serialnet.pl - polecam, możesz też obejrzeć sobie taki odcinek w oficjalnym forum Świat według Kiepskich, mhm... w sumie nie wiem czy nadal są bo dawno tam nie wchodziłem. Jeśli już to przez 22 minut nie 30, kilka razy było po 24-26
Matka Haliny miała na imię Rozalia ale Małolepsza, bo dziwnie by to wyglądało gdyby i ona była Kiepska, nawet w sitcomie.
Yy, nie było żadnego odcinka w którym Ferdynand wywoływał duchy i zmieniał je w spirytus, chyba nie uważnie oglądasz, niby wiem o co Ci chodzi ale scenariusz był nieco inny.
Wór Świętego Mikołaja. (91)
Dziwnie piszesz, bo temat jest o samym Waldusiu a nie o Twoim ulubionym odcinku.
Matka Haliny miała na imię Rozalia ale Małolepsza, bo dziwnie by to wyglądało gdyby i ona była Kiepska, nawet w sitcomie.
Yy, nie było żadnego odcinka w którym Ferdynand wywoływał duchy i zmieniał je w spirytus, chyba nie uważnie oglądasz, niby wiem o co Ci chodzi ale scenariusz był nieco inny.
(04.10.2013, 07:55)Aniodiable napisał(a): [ -> ]nie pamiętam tytułu tego odcinka, ale mogę ci powiedzieć jak Święty Mikołaj zawitał u Kiepskich, a na końcu obalili komunę
Wór Świętego Mikołaja. (91)
(04.10.2013, 07:55)Aniodiable napisał(a): [ -> ]A jeśli chodzi co do tematu, to mój najlepszy odcinek był
Dziwnie piszesz, bo temat jest o samym Waldusiu a nie o Twoim ulubionym odcinku.
04.10.2013, 14:35
(04.10.2013, 14:31)P@weł napisał(a): [ -> ]Yy, nie było żadnego odcinka w którym Ferdynand wywoływał duchy i zmieniał je w spirytus, chyba nie uważnie oglądasz, niby wiem o co Ci chodzi ale scenariusz był nieco inny.
Był
04.10.2013, 16:31
era9889, skoro już napisałeś to może podasz tytuł lub nr tego odcinka?
Mi się wydaje że się rozchodzi Wam o odcinek, Wór świętego Mikołaja tylko że Aniodiable nie napisał w jaki sposób Kiepscy zmieniali to coś w spirytus.
A te duchy Hakera to była komuna którą wciągali saturatorem i powstawał w ten sposób spirytus.
Mi się wydaje że się rozchodzi Wam o odcinek, Wór świętego Mikołaja tylko że Aniodiable nie napisał w jaki sposób Kiepscy zmieniali to coś w spirytus.
A te duchy Hakera to była komuna którą wciągali saturatorem i powstawał w ten sposób spirytus.
17.11.2013, 19:04
A pamiętacie taki odcinek, co Edzio przyniósł akty własności? Ferdek został właścicielem korytarza, Paździoch kibla, a Boczek klatki schodowej.To były dopiero jajca
W połowie odcinka była fajna scenka, dotyczyła że Walduś chciał się załatwić w kiblu ale Paździoch jemu nie pozwolił, bo zażądał zegarka od niego.Wtedy puścił w gacie, myślałem że się zes** ze śmiechu
W połowie odcinka była fajna scenka, dotyczyła że Walduś chciał się załatwić w kiblu ale Paździoch jemu nie pozwolił, bo zażądał zegarka od niego.Wtedy puścił w gacie, myślałem że się zes** ze śmiechu
17.11.2013, 19:14
Jasne że pamiętam, oglądałem go kilkanaście razy, 14 Odcinek ''Właściciele'', jeden z tych które chętnie oglądam. Zdaniem fanów jest najlepszym odcinkiem serialu.
17.11.2013, 19:18
P@weł napisał(a):Jasne że pamiętam, oglądałem go kilkanaście razy, 14 Odcinek ''Właściciele'', jeden z tych które chętnie oglądam. Zdaniem fanów jest najlepszym odcinkiem serialu.Najlepsze odcinki wtedy były
Za babką kiepską tęsknie, ona wiedziała co powiedzieć