Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Sceny z Waldusiem - Świat Według Kiepskich.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jaka scena z Waldusiem najbardziej zapadła wam w pamięć?:D

[Obrazek: 1374303_593815137330934_472102471_n.jpg]
Było tego mnóstwo, więc nie idzie wybierać w starych odcinkach dokładnie z 1-2 sezonu te sceny były boskie! w sumie w tych późniejszych też, rok 2011 zmienił Waldka na zawsze.
Na obrazku zaznaczyłeś reklamę pewnej firmy czy co? która w telewizji jest zabroniona, nie dowidzę, sorry.
W sumie zgodzę się tobą było tego mnóstwo.Ale muszę ci powiedzieć że stare odcinki zaczynają znikać z internetu.
Na YouTube ciężko znaleźć, jedynie zostaje tylko ipla.
Tak bardzo tęsknie za starymi odcinkami, gdzie przez 30 minut kończyłem się ze śmiechu Waldka, kiepskiego, tych kawałów Rozalii Kiepskiej itd..

A jeśli chodzi co do tematu, to mój najlepszy odcinek był, o tym jak Ferdek wywoływał duchy i zamieniał je na spirytus.Tam dużo śmiechu było Waldka
Przypomniałem sobie jeszcze, nie pamiętam tytułu tego odcinka, ale mogę ci powiedzieć jak Święty Mikołaj zawitał u Kiepskich, a na końcu obalili komunę Haha
Możesz sobie pobrać wszystkie odcinki w internecie, są też takie strony jak serialnet.pl - polecam, możesz też obejrzeć sobie taki odcinek w oficjalnym forum Świat według Kiepskich, mhm... w sumie nie wiem czy nadal są bo dawno tam nie wchodziłem. Jeśli już to przez 22 minut nie 30, kilka razy było po 24-26 ;)
Matka Haliny miała na imię Rozalia ale Małolepsza, bo dziwnie by to wyglądało gdyby i ona była Kiepska, nawet w sitcomie.
Yy, nie było żadnego odcinka w którym Ferdynand wywoływał duchy i zmieniał je w spirytus, chyba nie uważnie oglądasz, niby wiem o co Ci chodzi ale scenariusz był nieco inny.

(04.10.2013, 07:55)Aniodiable napisał(a): [ -> ]nie pamiętam tytułu tego odcinka, ale mogę ci powiedzieć jak Święty Mikołaj zawitał u Kiepskich, a na końcu obalili komunę Haha

Wór Świętego Mikołaja. (91)

(04.10.2013, 07:55)Aniodiable napisał(a): [ -> ]A jeśli chodzi co do tematu, to mój najlepszy odcinek był

Dziwnie piszesz, bo temat jest o samym Waldusiu a nie o Twoim ulubionym odcinku.
(04.10.2013, 14:31)P@weł napisał(a): [ -> ]Yy, nie było żadnego odcinka w którym Ferdynand wywoływał duchy i zmieniał je w spirytus, chyba nie uważnie oglądasz, niby wiem o co Ci chodzi ale scenariusz był nieco inny.

Był ;)
era9889, skoro już napisałeś to może podasz tytuł lub nr tego odcinka?
Mi się wydaje że się rozchodzi Wam o odcinek, Wór świętego Mikołaja tylko że Aniodiable nie napisał w jaki sposób Kiepscy zmieniali to coś w spirytus.
A te duchy Hakera to była komuna którą wciągali saturatorem i powstawał w ten sposób spirytus.
A pamiętacie taki odcinek, co Edzio przyniósł akty własności? Ferdek został właścicielem korytarza, Paździoch kibla, a Boczek klatki schodowej.To były dopiero jajcaHaha
W połowie odcinka była fajna scenka, dotyczyła że Walduś chciał się załatwić w kiblu ale Paździoch jemu nie pozwolił, bo zażądał zegarka od niego.Wtedy puścił w gacie, myślałem że się zes** ze śmiechuHaha
Jasne że pamiętam, oglądałem go kilkanaście razy, 14 Odcinek ''Właściciele'', jeden z tych które chętnie oglądam. Zdaniem fanów jest najlepszym odcinkiem serialu.
P@weł napisał(a):Jasne że pamiętam, oglądałem go kilkanaście razy, 14 Odcinek ''Właściciele'', jeden z tych które chętnie oglądam. Zdaniem fanów jest najlepszym odcinkiem serialu.
Najlepsze odcinki wtedy były:placz
Za babką kiepską tęsknie, ona wiedziała co powiedzieć:placz