Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jakie jest wasze ulubione piwo?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nie ma choćby jednej osoby która by nie miała ulubionego piwa:D

Moje ulubione piwo to żubr a wsze jakie jest?
Zapraszam do pijackiej dyskusji;)

[Obrazek: 1261428004433a9ac7db9bb74441fee6bf1a431225_200x200.jpg]
Ah, z żubrem kojarzą mi się te cudowne, leśne reklamy :D
Ale mi smakowo najbardziej odpowiada:
[Obrazek: piwo-desperados-butelka.jpg]
Jak już:

[Obrazek: ca4c862a84d8f2f61192524af87d2cbb.jpg]

Ale osobiście najbardziej lubię słabe drinki, gdzie minimalna dawka % Daje jedynie posmak :D. Takie po których można kierować :D.
Na baletach często podają Warkę z sokiem - miodzio ;-)
Olka Radler dużo bardziej smakuje lemoniadą, a shandy bardziej czuć piwem :). No i bym zapomniał tradycyjne polskie piwo z sokiem :D.

Dzięki za przypomnienie Niko :D
Chyba tradycyjna woda z piwem i sokiem ;)

Nigdy nie byłem jakimś wielkim piwoszem. Wypije jeszcze ze smakiem Heinekena i Warkę Strong, inne mi nie smakują, a jak mam pić Reddsy, czy jakieś smakowe buble z minimalnym %, wolę sobie kupić oranżadę i 50tkę. Bardzo lubię za to sączyć martini, to alkohol, który po prostu mi smakuje, podobnie jak tequila silver z cytryną i solą, bomba.
Na wsi u mnie mówią że, zawsze jakie piwo pijesz to jest lane po byku czyli jest dobre, dobry smak ma a przede wszystkim nie przeterminowane.Piwo powinno być świeżę a nie jakieś siki co dawnej robili.
Piwa nie pije ze względu na wiek, ale kiedyś spróbowałem, więcej jak 125ml nie mogłem wypić, później głowa zaczęła mnie boleć mam to po Ojcu, zapewne, w ogóle nie przepadam z alkoholem, jeśli już to szampan ale nie za dużo.
Czasami pije napoje energetyczne 250-500ml ;)
Zdecydowanie i wyłącznie Leszek :-).
Stron: 1 2 3