Co jakiś czas na forum występuje podobny błąd. Mam przeglądarkę Chrome, a przyczyna mi nieznana, bo po odświeżeniu strona ładuje się bez problemu.
Ktoś jeszcze ma tan problem? Wiecie czym to jest spowodowane? Wszystko wygląda na to, że problem dotyczy serwera.
Tak, wina leży po stronie serwera i osobiście nie mamy na to wpływu.
Mi też wyskakuje czasami taki błąd ale jak mówi Niko nie mamy na to wpływu... I z tego co widze zawsze kiedy jest błąd i wyświetla się ten komunikat to jest coś z MySQL (Bazą danych forum)
Na (prawie) wszystkich stronach wyskakuje taki błąd, błąd serwera, jeden trwa dłużej drugi krócej (w sumie nie wiem jak ten błąd się nazywa, 404?)
Nie mamy na to wpływu, może najlepszym rozwiązaniem będzie przerwa techniczna między 4 a 5 godziną w nocy, nie wiem czy coś to da, ale może błąd mógłby się rzadziej pojawiać. W sumie kilka minut góra minuta, dwie i już po problemie, a error jak wyskoczy to dwa, trzy razy na tydzień, góra! albo jeszcze rzadziej.
Jestem zarejestrowany na kilku forach na silniku MyBB i też co jakiś czas pojawia się ten błąd - osobiście na Odjechanych jeszcze nie miałem tego błędu.
Problemy serwera. W 99% przypadków wystarczy odświeżyć stronę i już wszystko działa
Paweł, ja Ci dam wyłączyć między 4, a 5 w nocy!
(20.10.2013, 23:24)da Vinci napisał(a): [ -> ]Paweł, ja Ci dam wyłączyć między 4, a 5 w nocy!
Mu po prostu chodziło o to ,żeby wyłączyć wtedy kiedy jest mało ludu na dorum.
I oczywiście wtedy kiedy tobie Da Vinci najmniej pasuje
U mnie problem również wystąpił kilkukrotnie.
HuczuHucz napisał(a):I oczywiście wtedy kiedy tobie Da Vinci najmniej pasuje
Heh, akurat jemu o tej porze pasuje najbardziej
Potwierdzenie moich słów z wcześniejszego postu: