Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Ulubione Piosenki Disco Polo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Myślę, ze chyba każdy się ze mną zgodzi, że najlepiej się człowiek bawi właśnie przy tak znienawidzonym przez wielu Disco Polo :) Jakie są wasze ulubione piosenki DP?? :D

Ja uwielbiam te :D:

O nie, nie, nie. Jest to muzyka jak najdalsza mojemu gustowi. Po prostu można się przy tym czymś bawić na weselu, ale słuchać? Brrr, never!
Ale coś dorzucę:
Mam dużo wspomnień z muzyką disco polo;)

Podzielam zdanie Oli, na weselu jak najbardziej, w zaciszu domowym, nigdy. To ostatnie rytmy, jakie jestem w stanie wytrzymać i nie mam tutaj na myśli stereotypów, a realny wstręt do takich piosenek.

Czasem w ucho coś wpadnie, ale to naprawdę od święta.

...chociaż to chyba nie jest typowe Disco Polo. Przynajmniej nie takie jak w wykonaniu Boys'ów
Ja uwielbiam muzyke disco polo ale nie tylko w wydaniu polo bo po niemiecku równierz :D Oto moja lista propozycji tego gatunku ale w wydaniu Disco Fox (Niemiecka nazwa tego gatunku):

Jurgen Drews - Kornblumen

Miss Chantall - Sommer in Maspalomas

Miss Chantall - Wenn du Bleibst

Tobee - Eine Weisse Rose

Tobee - Lotosblume

Nockalm Quintett - Mit Den Augen einen Frau

Oliver Frank - Amore Per Sempre

Nico Gemba - Der Letzte FOX

Nico Gemba - Der Letzte Stuck von Himmel

Michael Wendler feat. Mr. James - Nina

Tommy Fischer - An einer Dosis Liebe stirbt man nicht 2012

Tommy Fischer - Blauer Planete

Tommy Fischer - So Wie Astronauten

Niemiecka wersja super hitu zespolu O-Zone - Dragostea Din Tei w wykonaniu Franka Larsa tytul niemiecki to Nur Ma So

Engel & Engel - So ist die Liebe, mi amor

Sylvia Martens & Oliver Lukas - Wohin wir auch gehen (Wherever We Go)

Christian Anders - Gespensterstadt (3smtselected rmx)

Christian Anders - Ruby (3smtselcted rmx)

Oliver Heidt - Sie Hatte Blaue Augen

No to na tyle ode mnie :) Która z tych piosenek sie wam najbardziej podoba ? :)
Przy disco polo można się świetnie bawić, a szczególnie na weselach. Wszystkie piosenki które przestawiliście tutaj podobają mi się;)
A słyszeliście formacje piękni i młodzi? :)