Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Piosenki których nienawidzisz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zapewne kazdy z nas ma takie piesenki których nienawidzi a ich autora najchetniej pokroilby w plasterki :D Haha No wlasnie jakie to piosenki ? Wklejajcie linki do nich na YT wraz z uzasadnieniem tego dlaczego akurat ta nutka was tak denerwuje :D

Oto moje 2 pozycje których po prostu nie moge zniesc :D

1:) Edith Piaf - Nienawidze jej muzyki gdyz jej spiew przypomina mi odglosy zarzynanego kota - istne wycie a nie muzyka :D

Udo Lindenberg - Jego muzyka przypomina mi bardziej zwykle gadanie niz spiew, nie do sluchania.

A teraz kolej na wsza propozycje :D
Kilka tych piosenek jest, ostatnio wpadła mi w ręce ta:

Nie mogę po prostu słuchać tej dziewczyny. Oczywiście bez obrazy dla ludzi, którzy lubią tą piosenkę, no ale ja nie mogę zdzierżyć.
Ostatnio skupiam się na pozytywnych emocjach i skupiam się na tym, co daje mi radość (jak w grze w zadowolenie Pollyanny"), ale tu wymienię hurtem:

disco polo.

brrr.
Nie mam jakichś konkretnych swoich czarnych koni, ale z tego co słyszałem w ostatnim czasie, najbardziej bolesne dla moich uszu były Twoje ulubione niemieckie szlagiery disco fox. Nie mój gust, naprawdę :)
"Ona tańczy dla mnie", "Znak" i na razie tyle mi przychodzi do głowy
Zdecydowana większość z gatunku Hip-Hop.
Wszystko co związane z Hip-Hop, itp.
Nie moje klimaty.
Diablo09 napisał(a):Wszystko co związane z Hip-Hop, itp.
Popieram twoje zdanie i się w pełni zgadzam, nie jestem za bardzo przywiązany do tego gatunku muzyki.Wolę słuchać disco polo albo klubowej, a po za-tym hip-pop to nie dla mnie dlatego nie słucham ;)