Jak wyżej, Twój ulubiony Tag team. Która drużna przykuła Twoją uwagę w ostatnich kilkunastu lat z federacji, która chętnie oglądałeś, może być też kilku osoby zespół. Zapraszam do tematu!
Z WWE - Nexus ("Jesteście z Nexus lub przeciwko nam"), a potem The Core. Lubiłem ich oglądać zwłaszcza jak się tłukli między sobą

Najlepsze były ich występy na sławetnym Royal Rumble 2011

Niemalże codziennie śledzę każdą tygodniówkę dopiero od połowy sierpnia 2011 roku więc nie wiele wiem o Nexusie, ale wiem że był tam Cm Punk, Wade Barret, David Otunga oraz Justin Gebriel i kilku innych zawodników których już dokładnie nie pamiętam hm Orton? Cena był przeciwko. Moim ulubiony tag teamem był między innymi zespół ''Team Hell No'' - za diabła nie zespół, czyli Kane oraz Daniel Bryan niemalże od początku aż do końca byli mistrzami tag team później The Sheald odebrali im ten tytuł a do upadku zespołu przyczynił się Rendy Orton i właśnie od tamtego czasu obaj panowie czyli Bryan i Orton nie pałają do siebie sympatią. Dobrym zespołem był też wyżej wymieniany przez mnie team czyli The Sheald - coś związane z gliną, w sensie że z psami, policją w skład wchodzą Roman Reigns, Seth Rollins - były mistrz NXT oraz Deam Ambrose mój ulubiony zawodnik tego teamu, a ten spear Romana mistrzostwo! głównie dzięki temu zawodnikowi zespół wygrywa, są zgrani. Wszystko się zaczęło od III sezonu NXT gdzie Dustin Phodes powołał nowych zawodników, a później to już się zaczęło, team Shelad zdominowali całe WWE, ciągłe ataki na Cene, Punka, Rybacka, Shemausa czasami też Ortona, Bryana, Kane, Big Showa, a nawet Undertaker Henry też kilka razy padł ich łupem, dużo tego było teraz odrobinę wygaśli.
Moim ulubionym Tag Teamem są znani z federacji "INDY" The Osirian Portal

Nie mam ulubionego

Za mało oglądam ale i tak już nie każda walka jest spoko tak jak w 2008

The Shield już dawno się rozpadło. Ciekawa była ich historia.