Może trochę głupie pytanie, ale zastanawiam się co to jest i do czego służy ,,osobisty notatnik", który znalazłam w profilu (kolumna po prawej, ostatnia pozycja). Kiedy na to klikam wyświetla się - nic. Wielkie białe nic
.
I pojawiła się u mnie taka myśl, że to może być coś ciekawego, lub dostępnego tylko dla kolorowych (przez co jeszcze bardziej ciekawego)
Może mi ktoś wyjaśnić cóż to jest o czy tego się używa?
Osobisty notatnik jest dostępny dla każdego użytkownika (za wyjątkiem zbanowanych
). Możesz zapisywać w nim swoje informacje (w postaci tekstu), itp. związane z forum bądź czymś innym. Wgląd masz tylko ty, dlatego nazwany jest
osobistym notatnikiem. Informacje zapisujesz po przez naciśnięcie przycisku: Aktualizuj
Wygląda na to, że nie działa. Pod chrome po kliknięciu notatnika pojawia się pusta strona. Błąd... Raczej o to chodziło naszej koleżance.
Poruszałem tą kwestię w wątku gdzie można było zgłaszać błędy ze stylem ciemnym.
W stylu jasnym nie ma tego notatnika, a w stylu ciemnym jest, ale nie działa ;]
Właśnie o to mi chodziło- że jest pusta strona i nic się tam nie da zrobić. Już myślałam że ja czegoś znowu nie widzę...
Czesto czegoś nie widzisz, choć jest?
Mówiąc poważnie, błąd jest też na ciemnym stylu pod chrome.
U mnie na jasnym stylu działa prawidłowo na Operze i FF.
Na stylu ciemnym wcale nie pokazuje mi się notatnik zarówno na Operze jak i FF.
Problem rozwiązany. Notatnik pojawia się po wejściu w Panel użytkownika na samym dole, zarówno na jasnym i ciemnym stylu. Nie dodatkowego przycisku przenoszącego do notatnika, który był wcześniej.
U mnie działa
Oczywiście tym sposobem co powiedział Diablo
Teraz działa, i teraz to ma sens
Dzięki.