Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Znikajace posty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż zauważyłem coś bardzo dziwnego na forum. Przedwczoraj wieczorem miałem 672 posty na forum, Wczoraj rano wchodząc na forum patrze a moja liczba postów to 666. Co się do jasnej cholery stało z tymi 6 postami które mi po prostu zniknęły ? :( Czyżby celowe działanie Administracji forum ? Niech mi to ktoś raczy łaskawie wytłumaczyć ;)
Używaj Polskich znaków, zobacz jak to wygląda.
Udzielałeś się w jednym temacie którego autorem byłem ja, mianowicie [ZABAWA] ''najlepszy avatar'' - 1 edycja, poprosiłem moderatora aby ten temat przeniósł do działu gry i zabawy, tam gdzie jest jego miejsce, dlatego straciłeś kilka postów bo KOSZ je naliczał inni użytkownicy także, a ten dział w którym teraz są nie, więc to jest efekt tego. Przynajmniej miałeś dwa razy ave satan :diabel
Ja także straciłem z 30,40 postów ale nie jest ważna ilość i szczerze mówiąc mogłoby w ogóle nie być tego liczniku ostu w profilu, ale jak już jest to niech tak będzie. Mam taką małą prośbę, mógłby któryś z administratorów ustawić nienaliczanie postów w KOSZU? bo to dziwnie wygląda, a posty wcale się nie usuwają po okresie 30 dni.
Mesajah napisał(a):Czyżby celowe działanie Administracji forum?
Tak, specjalnie usuwamy Twoje posty. To bardzo podnosi nasze statystyki.

Paweł, dzięki za łopatologiczne wyjaśnienie. Sprawą działu KOSZ, zajmiemy się w technicznym ;)