Odjechani.com.pl

Pełna wersja: 10 przypadkowych faktów o Tobie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To tak dla zabicia czasu i takiej integracji - dziesięć faktów, totalnie przypadkowych, które wpadną Wam do głowy podczas czytania tego postu ;)

Na pierwszy ogień ja Cool
1. Mogłabym spokojnie żyć nie zajmując się niczym więcej poza czytaniem książek, oglądaniem filmów i seriali Puknijsie
2. Mam nieokreślony kolor oczu - ni to zielone, ni to niebieskie, a czasem nawet szare.
3. Mam sporej wielkości segregator z wycinkami, artykułami z gazet dotyczącymi jednego zespołu i jego członków - RBD.
4. Namiętnie prowadzę dziennik (o Was też czasem wspominam :diabel)
5. Mam trójkę młodszego rodzeństwa.
6. Nigdy nie byłam zakochana.
7. Niby jestem mądra, ale często wychodzę na idiotkę (przynajmniej jest śmiesznie, prawda? :P)
8. Za granicą byłam tylko raz - tuż po swojej 18 wyjechałam na dwa tygodnie do Bristolu z koleżanką.
9. Od 11 dni działam z Be Slim Project.
10. Mam ok. 10 blogów i ok. 20 adresów e-mail. :OO

No to się namyśliłam - teraz Wasza kolej!
Wow 20 adresów- wszystkie czasami sprawdzasz, czy większość jest martwa?

1) Lubie zespół Queen, a od rana mam w głowie fragment utworu ,,My Fairy King"
2) Jutro idę na szkolny konkurs a zamiast się uczyć piszę 10 rzeczy o sobie
3) Tak w ogóle to nie lubię mówić/ pisać o sobie
4) Mam bloga :)
5) Nie przepadam za Microsoftem (głównie dlatego że w pewnym stopniu zmusza użytkowników do zmiany systemu i do używania programów będących elementami systemu, których nie można usunąć nawet jeśli się ich nie używa)
6) Jestem blondynką
7) Nie widziałam wielu (być może nawet większości) kultowych filmów
8) hmm...(skończyły mi się pomysły co mogę napisać) O mam- Lubię czytać książki siedząc przy grzejniku
9) Wolę siedzieć nad nauką do późna w nocy niż wstać dla niej wcześniej rano (bo rano się trzeba przecież wyspać)
10) Lubię pisać chaotyczne wiadomości- inaczej: nie przejmuję się gdy wiadomości wychodzą chaotyczne- przecież i tak nie ja je czytam (wiem, jestem okropna :P )
1. Nigdy się nie poddaję.
2. Nie mam marzeń, lecz cele, do których dążę.
3. Szanuję swoją osobę.
4. Znam własną wartość.
5. Uwielbiam kobiecą psychikę.
6. Nienawidzę wyolbrzymiania problemów.
7. Problemy są w moim życiu jedynie wyzwaniem.
8. Rodzina jest dla mnie najważniejsza.
9. Spokój i opanowanie receptą na wszystko.
10. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
1. Wiele osób mi ufa i pochopnie ocenia jako otwartą.
2. Jestem uzależniona od czytania, herbaty i muzyki.
3. Mój blog chciano wydać w formie książki.
4. Mam dziwne imię.
5. Od ponad 5 lat nie udało mi się kupić alkoholu bez okazania dowodu.
6. W grupie 'znajomi' w telefonie mam 62 kontakty. Tylko dwa należą do kobiet.
7. Znam własną wartość.
8. Pracowałam jako fotoreporter.
9. Gram w 3 koncertujących kapelach, w tym jednej jazzowej i nie znam ani jednej skali.
10. Udało mi się zrzucić 15 kg. :D
1. Czasami nie śmieszą mnie rzeczy z których inni potrafią śmiać się godzinami.
2. Tylko w internecie jestem otwarty, tak na prawdę w pewnym stopniu zamknięty w sobie.
3. Wciągu ostatnich dziesięciu miesięcy zmieniłem się nie do poznania, głównie pod względem stylistycznym.
4. Wiem na co mnie stać, dużo mogę osiągnąć.
5. Jestem uzależniony od odjechanych, żadne inne forum nie zasmakowało mi tak jak Te, gdybym został teraz zbanowany to tak na prawdę internet nie byłby mi tak potrzebny, ponieważ to tu spędzam większość przeznaczonego czasu na internet wciągu dnia.
6. Mogę żreć ile wlezie i co tylko a nie udaje mi się na tym przytyć, a nawet chudnę (wiem że powinna być odpowiednia dieta, itp ale nie patrze na to)
7. Nie czytam książek, wolę dłuższe streszczenia za to oglądam tygodniowo z dziesięć filmów.
8. Nie lubię wyolbrzymiania problemów.
9. Uczę się zwłaszcza godzinami późnymi, np. 00:00 - 2. Przynajmniej wtedy jest cicho i nikt nie krzyczy.
10. Dość dobrze układam swoją drużynę na boisku podczas meczu piłki nożnej i nawet z największymi można wygrać. Cały czas powtarzam, póki piłka w grze to wszystko jest możliwe co niejednokrotnie się potwierdzało, zwłaszcza pod koniec meczu kiedy przegrywaliśmy.

Mógłbym tak wymieniać aż do punktu 20.
1.Jestem leworęczny.
2.Kiedyś by dostać się do domu musiałem wybić dziurę w ścianie pomiędzy wiatrołapem, a garażem.
3.Nie lubię się golić.
4. Jestem skuteczny w tym co robię.
5.Lubię samotność.
6.Praca to moje hobby.
7.Mam kilka tatuaży.
8.Moje nazwisko jest powiązane z pewną znaną nekropolią.
9.Uwielbiam mocno parzonego earl grey'a.
10.Mam słabość do rudych kobiet.