Ajj czuć czuć święta! U mnie w domku potrawy, sprzątanie itd eh
aż miło gdy rodzinka jest w komplecie ale wracając do tematu..
Kochani forumowicze.
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chciałbym Wam wszystkim życzyć z całego serca szczęścia bo to chyba najważniejsze w życiu, aby człowiek czuł się szczęśliwy, zdrowia - bo bez niego niestety szczęśliwym nie da się być, pieniędzy - ale w takiej ilości żeby nie uderzyły wam za bardzo do głowy i nie zaślepiły prawdziwych wartości w życiu, miłości - bo przecież bez miłości człowiek jest pusty jak studnia bez wody, aby wszystkie wasze pragnienia, życzenia spełniły się i aby najlepsi przyjaciele pozostali najlepszymi przyjaciółmi na zawsze i nigdy was nie opuszczali ino i też aby Nowy Rok okazał się lepszym rokiem od poprzedniego. Takie to moje szczere życzenia ode mnie dla WAS Kochani, Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku jednym słowem !
Z okazji zbliżających się świąt Bożonarodzeniowych życzę Wam wszystkiego co najlepszego, a przede wszystkim zdrowia, udanego sylwestra oraz całego 2014 roku!
Za życzenia dziękuję i dołączam swoje.
Życzę Wam, Moi Drodzy udanych i spokojnych Świąt, a w nadchodzącym Nowym Roku samego pasma sukcesów.
Sporo osób na tym forum zna się już na tyle, że może się chyba uważać za bliskich sobie, chociaż jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się w "realu". Pielęgnujmy sobie to nasze miejsce w sieci, tak żebyśmy czuli się tu jak najlepiej.
Mesajah, Tobie zamiast sukcesów, życzę porażek, bo wnioskując z Twojej sygnaturki (której do dziś nie rozumiem
) cenisz sobie właśnie porażki, a chciałbym żeby wszyscy byli zadowoleni
Dla Hakera mam choinkę, ale myślę że się podzieli z innymi.
Z okazji Świat Bożego Narodzenia Zycze wam Rodzinnego Ciepa, miłości i wspaniałych chwil spędzonych pośród tych których Kochasz.
Pamiętajcie, by na świętowanie zaprosi również Jezusa, w Końcu żadna impreza nie może się udać bez Solenizanta
Wesoych wit
No to i ja życzę wesołych, spokojnych świąt
Szczęścia, bo jest najważniejsze, ci na titanicu zdrowie mieli, szczęścia im zabrakło, kupe forsy, by każdy krok prowadził do spełnienia marzeń, ogromu miłości i radości z każdej najmniejszej chwili
PS. Nie obżerać się grubasy
Ja też życzę Wam wszystkim wesołych świąt, odjechani! Właśnie idę na wigilijną kolację, więc przepraszam, ale nie rozpisze się bardziej
Też mam takie same bombki!