Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Poszukuję tableta do rysowania.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka wszystkim.
Niewiem czy to obry dział, ale chyba tak.
Poszukuję tableta do rysowania wraz z rysikiem. Obsługujący Windows 7 Ultimate 64bit oraz program Photoshop - Nie jestem pewien czy te infomacje są ważne dlatego podaję.
Rysik powinien mieć 1024 poziomy czułości. Tablet powinien być płaski i poręczny. Wejście najlepiej jakby było USB. Tablet i rysik mają być dla osoby prawo i lewo ręcznej.
Krótko coś takiego jak tutaj:
http://allegro.pl/genius-g-pen-f350-tabl...50306.html
Aha skoro już jestem przy tym linku, to mam pytanko. Napisane jest tam: Obsługiwany system Windows Vista/XP/2000/7. I niejestem pewien czy on będzie obsługiwał mój system oraz program Photoshop. Jakieś sugestie? Podpowiedzi?
Osobiście Ci polecę Wacom Bamboo 3. Sam go używam, jest czuły i świetnie się nadaje do rysunku czy też bardziej skomplikowanych projektów. Krótko mówiąc, nie zawiedziesz się ;)
Kurczaki troche drogi ;/, a przynajmniej wychodzący za mój budżet. Co myślisz o tym tablecie do którego dałem link. Nada się?
Poszukaj starszych wersji Wacom, które chodzą po jakieś 150-200zł. Na prawdę porządne tablety.
Jeśli chodzi o tego, którego podałeś to nie wiem czy jest warty polecenia bo nie miałem z nim styczności.
Nicholas dobrze Ci mówi, Wacom robi jedne z lepszych jak nie najlepszych tabletów graficznych na rynku w przystępnych cenach.
Na tablecie nie ma co oszczędzać, ten który podałeś to jakiś 擲骰子 niskiej jakości - nie warto, wywalisz pieniądze i tyle.
Lepiej poczekaj, zaoszczędź jeszcze trochę kaski i kup sobie Wacoma :-). Oczywiście to moje zdanie, jeśli natomiast uważasz
że na początek taki Ci wystarczy to spoko, na morele są pozytywne opinie o tym sprzęcie - poczytaj. Ja jestem zdania że
lepiej kupić coś "za dobre" nawet na początek żeby potem nie dokładać do czegoś lepszego niż do tego co kupiło się
na przysłowiową chwilę czy tez początek.