Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Muzyka Disco Polo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Moglibyście się wypowiedzieć na temat tego nurtu muzycznego?
Słuchacie? Nie? Dlaczego?
Nie słucham sam z siebie, jednak a to w radio, a w telewizji rodzina słucha ;-) oczywiście że znam jakieś piosenki z dzieciństwa. I mam nawet do nich sentyment :-P to co mnie najbardziej razi przynajmniej współcześnie to to że wszystkie są na jedno kopyto i o tym samym. Ja oczekuję od muzyki troszkę więcej niż tylko rozrywki :-D

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Ja słucham muzyki disco polo ponieważ, piosenki, które należą do tego gatunku wpadają szybko w ucho, przyjemnie mi się słucha i słucham już od małego. Czasami zdarza mi się śpiewać niektóre piosenki:)
Nie słucham na co dzień, ale nie wyobrażam sobie np. wesela bez disco polo ;)
Whisper napisał(a):Nie słucham na co dzień, ale nie wyobrażam sobie np. wesela bez disco polo
Wyjęłaś mi to z ust ;)
Ja jestem człowiekiem raczej "mało skomplikowanym" słucham dosłownie tego na co mam danego dnia ochotę :)
Co do tematu czyli naszego kochanego disco polo troszeczkę nie mogę zrozumieć ludzi którzy są strasznie zacofani tzn może inaczej powiem... strasznie dwulicowi :] Robię z siebie super klubowiczów, raperów, metalowców a każdy zna przeboje tego rodzaju muzyki takie jak choćby jesteś szalona. Jest to muzyka identyczna jak ten cały rap, różni się tylko i wyłącznie melodią i sposobem wykonania.
Mówią że disco polo to tylko o jednym.. o milości! Nic mylnego ;] a rap to nie? aaa pop to nie? aa rock? :>