Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomikuj nie panuje nad sytuacją.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Mychaty

Siemanko.
Nie odwiedzałem troszkę czasu mojego Chomika, ale postanowiłem dzisiaj wbić i to co zobaczyłem po prostu mnie powaliło...
Masa spamu przez jakieś fejk konta na Chomikowych Rozmowach reklamujące jakieś pierdoły od darmowych doładowań po namierzanie swojego męża Gniew

Czy Chomikuj przestało panować nad spamem? Jakieś boty wysyłają do mnie wiadomości, na Chomikowych Rozmowach masa spamu...

I jeszcze ciągle przychodzące wiadomości o łamaniu praw autorskich od "instytucji" zwalczających piractwo komputerowe poprzez Administracje Chomikuj.pl.

[Obrazek: 25943_chomikujspam.png]

Pozdrawiam.
Sam swoich czasów spamowałem na chomikuj, początkowo dziennie blokowali mi po 3 chomiki, a po dwóch trzech dniach przestali to robić, jak i się chomikuj wypaliło to zmieniłem niszę...
Obecnie na chomikuj, 99% wiadomości to nachalny spam.

Na szczęście jest już kilka podobnych serwisów. Niektóre z nich były wspominane na forum.
Spam był, jest i będzie. Fakt że pojawia się go dużo w ostatnim czasie nie jest niczym nowym.
Sam ostatnio wbiłem na chomika aby coś pobrać i w mojej skrzynce było ok. 100 wiadomości typu darmowe doładowanie,
namierzanie kogoś po numerze telefonu i tak dalej i tak dalej. Dodam że na mojego chomika rzadko kto wbija więc nie
wiem czemu mnie tak dręczą.

Czy chomikuj nie panuje nad sytuacją? Oni zawsze mieli spam gdzieś, dopóki pieniążki im się zgadzają to nic nie zrobią.
Co do innych serwisów to powiem szczerze, nie mają one (jak na razie) żadnych szans chomikuj przoduje w ilości użytkowników,
plików i samej obsługi serwisu.

PS.
Zawsze pozostaje thepiratebay :-)