Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Awans na Przyjaciela forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

mabud73

Mam przyjemność poinformować Wszystkich (tu podziękowanie dla Ekipy forum, za pozwolenie przekazania tej miłej wiadomości), że w dniu dzisiejszym nasze forum zyskało nowego Przyjaciela. Awansował nasz kolega Kucharek - Szymon.
Kolega raczy nas swoją częstą obecnością, jak i sporym dorobkiem w dziale "Odjechana kuchnia" i nie tylko.

Kucharek, jeśli można tak to nazwać, chciałbym przekazać Ci "pałeczkę" :)

Rangi Przyjaciela nie otrzymuje się drogą awansu. To Administracja decyduje z sobie znanych powodów komu przyznać tę rangę.

W imieniu swoim i całej Ekipy serdecznie gratuluję Ci Awansu i życzę kolejnych sukcesów.

Beata

Gratki łobuzie:*.

Karol

Kolego Gratulacje - Przyjaciela Forum :)

kerrax

Kucharek Gratulacje :)
Chcę dodać osobiście, że wyróżnienie otrzymał nie tylko za posty (tylko w niewielkim stopniu), ale również z powodu ogromnego zaufania jakim obdarzyła go ekipa forum. Ponieważ znamy go 2 lata, jak się domyślacie jeszcze z portalu chomikuj.pl...

Tutaj ukłon w stronę naszej Administratorki, która ręczy głową (:D) za naszego kuchcika.
Pogratulować koledze Sajmonkowi :)
No gratulacje Sajmonku :D
Gratki :P

Beata

Za kuchcika ręczę nie tylko ręką ale i głową i całą sobą, długą drogę przeszłam z Sajmonkiem i wiem że będzie jeszcze dłuższa tym razem nie tylko ze mną ale i z Wami :). Raz jeszcze Gratulacje Sajmonku :*:*:*.

David

Gratulacje :)
Stron: 1 2