05.01.2014, 05:35
05.01.2014, 07:24
Ostro? Co mam przez to rozumieć? Nie napisałeś kompletnie nic na temat swojej strony. Nie zachęciłeś mnie do jej odwiedzenia. Jeśli już coś robisz, rób to dobrze, nawet kiedy szukasz taniej formy pozycjonowania.
05.01.2014, 08:21
Będę przedstawiał tu swoje poglądy na temat polityki, religii, szkolnictwa itp.
05.01.2014, 15:09
Tomku znam Cię poza forum, wiesz jaki jestem i zdajesz sobie sprawę z tego że lubię być szczery do bólu i nie owijać w bawełnę. Niestety na chwile obecną uważam ze sam design strony odwraca uwage (wejdę i od razu wychodzę).
Co do zmiany tematyki musisz zastanowić się nad tym porządnie ponieważ przedstawianie poglądów własnych może zupełnie nikogo nie interesować Może Cie tylko to pogrążyć
Co do zmiany tematyki musisz zastanowić się nad tym porządnie ponieważ przedstawianie poglądów własnych może zupełnie nikogo nie interesować Może Cie tylko to pogrążyć
05.01.2014, 17:18
To Co? Kontynuować te poradniki itp? Czy to ma jakiś sens skoro i tak nikt z tego nie korzysta? Jedynie co to z zagranicy dostaje wiadomości o tym że moje poradniki się przydałają.
05.01.2014, 17:25
Szczerze? To nie ma sensu moim zdaniem tworzenie takich stron. Nikt nie będzie szukał poradników pod nazwą "Tomasz Jankowski" tylko wpisze w google interesująca go kwestie z czego wyszuka mu i wyświetli na pierwszych stronach fora bardzo popularne takie jak: elektroda czy peb.
Nie mam na celu obrażać Ciebie czy się wyśmiewać tylko mówię jak jest, lepiej już jakbyś np wypowiadał się na forum gdzie też możesz wielu użytkownikom pomóc
Nie mam na celu obrażać Ciebie czy się wyśmiewać tylko mówię jak jest, lepiej już jakbyś np wypowiadał się na forum gdzie też możesz wielu użytkownikom pomóc
05.01.2014, 17:40
A co będę miał z tego ze komuś na forum pomogę? Zapłaci mi ktoś za to? Człowieku ja myślę tu nad zarobkiem a nie nad tym czy ktoś powie dziękuję itp.
A i jeszcze jedno. Jeżeli chodzi o nazwę to wystarczy że strona będzie wypozycjonowana pod odpowiednie frazy i to wystarczy, aby ktoś dotarł.
A i jeszcze jedno. Jeżeli chodzi o nazwę to wystarczy że strona będzie wypozycjonowana pod odpowiednie frazy i to wystarczy, aby ktoś dotarł.
05.01.2014, 17:42
No to jeśli uważasz że zarobisz to powodzenia. Ja nie mam zamiaru Cię krytykować, życie jest życiem i tego nie oszukasz. To samo co Ty doradzisz to ludzie znajda sobie zupełnie za darmo gdzie indziej. Poza tym chyba sobie nie zdajesz sprawy jaką musiałbyś mieć siłę przebicia żeby na tym dobrze wychodzić.
05.01.2014, 17:49
Czas to pieniądz. Nawet nie masz zielonego pojęcia jakie pieniądze można zarobić. A po za tym mam kilka stron gdzie już ktoś proponował mi tys. zł za jej sprzedanie. Więc człowieku z czym do ludzi.
05.01.2014, 17:53
Szkoda że tak mało ludzi docenia Twoją "profesjonalność" Co drugi jest takim "super znawcą"
Powodzenia
Powodzenia