Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Problemy z wibracją.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć Wam ;) Od paru miesięcy mam tel komórkowy- samsung galaxy trend i dzisiaj jakby nigdy nic przestała działać wibracja. Nic nie nacisnąłem, telefon leżał sobie spokojnie na półeczce. Wyłączałem i włączałem już go, patrzyłem w ustawieniach, wszystko tam w porządku a wibracja nadal nie działa. Muszę przyznać, że jest mi ona bardzo potrzebna, bo telefon mam na tym profilu nieważne czy jestem w szkole, czy w domu czy na mieście, po prostu takie przyzwyczajenie i często dźwięki nie mogą być włączone, a przy profilu cichym musiałbym patrzeć non stop czy mam jakieś wiadomości, bo nie ukrywam, że dużo piszę. Macie jakieś pomysły, co mam zrobić? Czy obowiązkowa jest wizyta w salonie?
A gdy dzwonisz lub wykonujesz inną czynność słychać takie jakby świszczenie albo cokolwiek? Spróbuj zadzwonić i wtedy co powinna działać przyłóż ucho w któreś miejsce komórki, jeśli coś usłyszysz, możesz mieć problem z "ciężarkami" ;) Wtedy jeśli masz gwarancję nawet nie próbuj go rozbierać, tylko idź do salonu ;).
Nie, nic takiego raczej nie słychać.