23.01.2014, 10:56
23.01.2014, 12:47
Wydaje mi się że nie ma takiego programu, chodzi mi tu np. o te zmienianie włosów.
A nawet jak jest to jest dostępny dla nielicznych i go nie kupisz, jednak upieram się że nie ma takiego programu.
Stempel, pędzel korygujący, gumka i pędzel są w PS. Jeśli ten program jest na serio gdzieś dostępny to sam chcę znać jego nazwę
A nawet jak jest to jest dostępny dla nielicznych i go nie kupisz, jednak upieram się że nie ma takiego programu.
Stempel, pędzel korygujący, gumka i pędzel są w PS. Jeśli ten program jest na serio gdzieś dostępny to sam chcę znać jego nazwę
23.01.2014, 13:24
Nie ma takich programów, to wideo montaż. Dopatrywałbym się programów "pokroju" After Effects.
23.01.2014, 13:32
Myślałem, że to jakiś dodatek może
Nigdy nie korzystałem z PS więc myślałem, że coś takiego jest
Nigdy nie korzystałem z PS więc myślałem, że coś takiego jest
23.01.2014, 18:45
To tylko dobry teledysk Nie ma programów, które w trybie rzeczywistym poprawiają aparycję prezenterów na wizji. Jeszcze nie ma.
23.01.2014, 20:38
Są da Vinci.
Programy kurczowo trzymają się konkretnych ruchomych punktów na wideo, można tam wstawiać efekty. Oczywiście to co na tym filmiku jest nie w czasie rzeczywistym, do tego trzeba wykonać i renderować, ale są programy do wyłapywania elementów twarzy i podstawiania tam różnych dziwadeł. Pewnie gdzieś już mają coś, co usuwa piegi, czy poprawia kolor skóry.
Programy kurczowo trzymają się konkretnych ruchomych punktów na wideo, można tam wstawiać efekty. Oczywiście to co na tym filmiku jest nie w czasie rzeczywistym, do tego trzeba wykonać i renderować, ale są programy do wyłapywania elementów twarzy i podstawiania tam różnych dziwadeł. Pewnie gdzieś już mają coś, co usuwa piegi, czy poprawia kolor skóry.
24.01.2014, 09:55
W mojej kamerce przeznaczonej do rozmów na skype są opcje z efektami typu: czapka na głowie, różowe okulary, itp. Komputer nakłada to w czasie rzeczywistym.
27.01.2014, 00:16
Ale jesteście nieogary, przecież to dodatek do Painta.