Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Awans juniorów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Z dniem dzisiejszym jest mi niezmiernie miło ogłosić, że nasi Junior Moderatorzy Olka, oraz Swordancer, zostają pełnoprawnymi Moderatorami forum Odjechani.com.pl.

Udowodniliście, że jesteście gotów, aby pełnić tę funkcję. Zyskaliście nasze zaufanie i sympatię, pokazaliście na co Was stać w roli Junior Moderatorów, wierzymy, że równie dobrze sprawdzicie się na nowym stanowisku. Cieszymy się, że jesteście z nami!
No, no... okej.
Dla mnie i tak jest zbyt duża ekipa, powinno być 2-3 moderatorów a reszta juniorów.
No bo siedem osób o takich samych prawach to przesada, jak na taki ruch na stronie.
Nawet jak na taki ruch, poprawiania jest w pizdu Paweł. W sumie nikt nic nie wspominała o awansach, dzięki. ;) Paweł, lepiej nich zawsze na forum jest chodź jedna osoba z ekipy, bo zwykle wszystkich osiem morów nie siedzi online, a ranga juniora i moderatora nie różnią się znacząco.
Mimo wszystko należą się gratulacje. ;)
Gratki :)W szczególności pracę Sworda było widać na forum dosyć znacząco za co Ci dziękuje :D Brawo

I pragnę przypomnieć aby to podwójnie ważne wydarzenie nie zostało zapomniane i wpisane do kroniki :) Pozdro ;p

Monoceros

Gratuluje i życzę dalszych awansów, oraz rozwijania forum ;D :)
Graty :D
Gratki
Moje gratulacje! :)
Gratulacje! :) Świetnie się z Wami współpracuje.
Stron: 1 2