Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Informacje na temat sportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemano wszystkim - nie wiedziałem gdzie to wrzucić za co przepraszam.
Chodzi o informacje czy tam prezentacje - nie wiem co to jest.
zrobione w Wordzie.
Infomacje mają być na temat:
- Nowoczesne formy ruchu
- Sposoby spędzania czasu wolnego - raczej również chodzi o ruch fizyczny.

Ja osobiście nie mam Worda, więc dlatego prosze was o pomoc. Prace musze mieć na środe ;/
Kiedyś się odwdzięcze - Poprzez prace graficzną, lub w jakiś inny sposób :)

Pozdrawiam ...
Nieśmiertelny napisał(a):Chodzi o informacje czy tam prezentacje - nie wiem co to jest.
zrobione w Wordzie.
Nieśmiertelny albo to albo to, a poza tym rok temu miałem coś takiego do wykonania i udało mi się zrobić.

Po pierwsze dlaczego wcześniej o tym nie wspominałeś(Zamorduje albo u duszę:D)
Po drugie mogę zrobić tylko na jeden temat...
Po trzecie będzie to prezentacja Np:Nowoczesne formy ruchu
Po czwarte Wordzie będzie mi ciężko zrobić prezentację, dlatego preferuje Microft Power Point

Jeśli się zgadzasz na to co napisałem zabieram się do roboty...
Mówię serio nie robię sobie jaj;)
To stwórz pracę w WordPad'zie :]
Ten program powinieneś mieć :P
Przypomniałem sobie ... Mam zebrać informacje itd. ciekaweoski w Wordzie, a następnie zrzucić na pena i wydrukować.
Będzie ta praca na kazetce szkolnej, za co możemy dostać 1 pkt - taką punktacje nam ostatnio wprowadzili.
Nie powiedziałem wcześniej bo dopiero dzisiaj się dowiedziałem, że mnie do tego wyznaczyli
A tutaj, ani Worda, ani pomysłu jak to zrobić ;/
Edit:
"Po drugie mogę zrobić tylko na jeden temat..." - I o to chodzi Ja miałem sobie tylko wybrać 1 temat lub drugi.
Dałbyś rade zrobić? Jak coś pisz na pw.

Monoceros

Co za problem. Jak Hakerowi się nie będzie chciało to mogę Ci pomóc :)
Można wrzucić jakieś zdjęcia, obrazki, ciekawoski itd.
Wiem, że marudze, ale chciałbym zdobyć tego punkcioka dla mojej klasy :)
Haker masz chyba pełną skrzynke dlatego:
Nie.
TO nie ma być prezentacja... dzisiaj sie dopytałem, to mają być normalne informacje ciekawostki itd.

Wszystko zapisane w Word'zie .... Więc prezentacja w Power Point'cie odpada.
Nieśmiertelny napisał(a):TO nie ma być prezentacja... dzisiaj sie dopytałem, to mają być normalne informacje ciekawostki itd.
Szkoda niestety, bo fajnie by to wyglądało w prezentacji niż Wordzie.Takie prace, gdzie jest takie zadanie to zazwyczaj robię w prezentacji ;)
TO będzie wywieszone na tablicy szkolnej, więc prezentacja na nic sie nie przyda ;)
POMOCY ... To jest na jutro ;(
JA mam słabego neta bo bym se ściągnął ;/