Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Nie mogę zalogować się na chomikuj.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, mam problem. Od paru dni nie mogę zalogować się na chomikuj.pl.
Gdy próbuje się logować, przekierowuje stronę (kręci się to kółko w przeglądarce), ale przestaje i nie loguje się. Na innych komputerach wszystko jest w porządku. I jeszcze napiszę, że tylko na chomikuj tak się robi, inne strony działają.
Jak to aprawić.
Czyściłem już wszystko CCleanerem i nie pomogło.

Na innych przeglądarkach to samo..

Monoceros

A masz problem tylko z zalogowaniem czy również z dostaniem się na stronę? Jeśli inne strony działają to wina przeglądarki. Z jakiej przeglądarki korzystasz i czy używasz opcji autouzupełniena hasła. Ładowanie takiego kółka i przestanie to zwykle błąd z przesłaniem hasła i odebraniem żądania.
Używam najnowszą Mozille. Tylko z zalogowaniem, sam wpisuję hasło. Na innych przeglądarkach to samo :/
To nie jest wina przeglądarki jak to kolega wyżej piszę, tylko coś się podziało w systemie, a patrzyłeś może na plik hosts http://pl.wikipedia.org/wiki/Hosts czy tam nie ma czegoś dopisanego ? Tak na szybko to mi do głowy przychodzi, a to dopisane chodzi związane z stroną chomikuj.pl i przekierowane na IP wewnętrzne 127.0.0.1

Monoceros

Ja od razu mówię, że nie czuje się w tym temacie jakimś specem wielkim tym bardziej trudniej pomóc na odległość, ale faktycznie jak kolega piszę wyżej warto może to sprawdzić tym bardziej jeśli na innych przeglądarkach to samo się dzieje, a to wyklucza jej błąd :) Czasem dużo trzeba rzeczy sprawdzić, by trafić na źródło problemu. Jakim cudem może się dostać na chomikuj, a nie zalogować to przyznaję się bez bicia, że nic mi nie przychodzi do głowy w tej chwili. A może zaczniemy od tego kiedy Ci się to pojawiło, i czy wcześniej miałeś takie sytuacje, jak nie to przypomnij sobie czy coś robiłeś na komputerze wtedy czy instalowałeś, wyskakiwały jakieś problemy?