Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Obraz się zacina
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam kolejny problem z komputerem. Chodzi oto że obraz podczas oglądania filmów mi się zacina, ale tylko online. Dodam od razu że ten problem wystąpił po ponownym zainstalowaniu systemu. Prędkość internetu nie zmalała, więc to nie może być to.

Monoceros

Jaki masz system? Zacinanie się podczas oglądania to zwykle zbytnie pobieranie pamięci przez jakieś dodatki, programy, albo coś z przeglądarką. Podaj specyfikacje komputera
Sterowniki od grafiki ponownie zainstalowałeś? Mi przycinały się filmy online, gdy nie miałam zainstalowanych sterowników od grafiki po reinstalacji systemu.
Jak bym już miał na coś zwalić to na Adobe Flash Playera, im nowsza wersja tym gorsza, a przed formatem mógł mieć starszą i było dobrze...
Sterowniki, Adobe Flash, komputer - to może być wszystko.
Generalnie jeśli obraz zacina się tylko na YouTube to nic nadzwyczajnego, od pewnego czasu na słabszych
komputerach stronka ta potrafi nieźle zamulać.
Filmy zacinają się na każdej stronie internetowej, nawet w słabej jakości, a na komputerze jak oglądam to działa dobrze nawet w 720p. Problem ten jest od kiedy zainstalowałem od nowa system, wcześniej nie miałem problemu nawet oglądając w hd. Zainstalowałem sterowniki, flasha, java,. Nie wiem, może jest mi potrzebny jakiś dodatek czy rozszerzenie do przeglądarki czy coś, ale od razu mówię że sprawdzałem firefox i chrome i problem jest taki sam. Jeśli chodzi o sprzęt to mam xp, 1 gb ramu, karta graficzna geforce 7025/nForce 630a Chipset.
Podaj markę i moc zasilacza oraz zrób godzinny test programem OCCT.