Do tej pory Odjechanych można było wygodnie przeglądać za pomocą aplikacji
Tapatalk...
Od dziś Macie również możliwość szybkiego i sprawnego przeglądania forum z
każdego urządzenia mobilnego
Forum automatycznie przełącza się na wersję mobilną. Natomiast na komputerze, aby włączyć wersje mobilna należy w stopce kliknąć odpowiedni przycisk.
Pamiętajcie, że jest to jeszcze wersja testowa. Wszelkie zauważone błędy proszę zgłaszać do mnie.
Bardzo fajny bajer
. Chciałbym jednak zauważyć, że dostępny jest tylko jasny styl forum. Jeżeli w przyszłości było by to możliwe, bardzo prosiłbym o dodanie stylu ciemnego
.
Mi tam wystarczy w komórce stronę włączyć.
Powiem wam, że zaskoczyliście mnie tym. Forum wypływa co raz bardziej na głębsze morze.
Wchodzę sobie na Odjechanych i moja pierwsza myśl ,,ojej co się stało?" a później tylko ,,ale fajne". Super że zrobiliście mobilną wersję bo korzystanie z komputerowej na mniejszym ekranie było średnio wygodne.
Dzięki :-*
Ps. Gdzie jest opcja ,,podziękuj"? Przycisku reputacja też nie widzę. Trzeba się będzie nauczyć obsługi :-)
Niedlugo dodam przyciski, najpierw musze zmienic wyglad przyciskow zeby mi weszly wszystkie ;D
A co do ciemnego stylu to zobaczymy, najpierw trzeba dopracowac w pelni jeden styl
Na to czekałem.
Wiadomo przecież, że pomijanie urządzeń mobilnych
w aktualnych czasach jest wysoce niewskazane.
Jest to kolejny krok w ułatwieniu dostępnu do forum użytkownikom
urządzeń mobilnych takich jak smartfony i tablety.
Chociaż na mojej L920 nie miałem z tym większego problemu.
Ale doceniam tę wersję. Znacznie szybciej i wygodniej.
Fajnie zrobione, dość szybko się ładuje. Brawo
Jeśli mogę zgłosić jakieś sugestie to przydałaby się możliwość żeby oznaczyć wątki jako przeczytane gdzieś na stronie z nieprzeczytanymi wiadomościami żeby nie trzeba było wracać na stronę główną i przewijać na dół. A i wydaje mi się że czasami zaznacza mi wątki jako subskrybowane ale to jeszcze muszę sprawdzić dokładnie.
Dodałem na dole w wynikach wyszukiwania
Aaaa i jest w planach dodanie kolumny ostatnio napisanych postów?