04.02.2014, 22:12
Monoceros
05.02.2014, 13:15
Ja mam więcej niż jeden. Nietykalni, Forest Gump, 12 Gniewnych ludzi, Adaś i jego dobra rola w Dzień Świra, I Saw the Devil, Oczywiście 3 metry nad niebem też spoko, Aż poleje się krew, Oldboy, Siedem, Zniewolony i jeszcze wiele wiele innych, których nie będę wymieniał, bo nie jest to potrzebne chyba. Czy są one inspiracją? Nie wiem, ale wiem, że czasem skłaniają do myślenia i po prostu dobrze mi się takie filmy ogląda, tak jak filmy akcji, dramaty czy przygodówki.
05.02.2014, 13:59
Hm... mało jeszcze obejrzałem, ale myślę że to film Jeniec - podziwiam głównego bohatera, prócz tego syberiada Polska, chłopiec w pasiastej piżamie. Lubię dramaty i filmy wojenne.
08.02.2014, 00:32
Gladiator, 300, Skazani na Shawshank, wszystkie części Rockiego, hmm, Było tego trochę, ale nic więcej nie przychodzi mi teraz na myśl.
08.02.2014, 01:19
Ojciec Chrzestny, Terminator 1 i 2, Park Jurajski, Ucieczka z Nowego Jorku, Rocky również, Commando hoho ile tego było Głównie takie klasyki z lat 90 i wstecz a było tego multum. Chociażby teraz na myśl taka Akademia Policyjna mi przyszła.
19.02.2014, 14:38
Trzy metry nad niebem i Gran Torino.
21.02.2014, 21:15
Biegnij Chłopcze biegnij, naprawdę wzruszający film, można nieźle popłakać na nim, opowiadający o małym chłopcu gdzie szukał pracy u ludzi aby przetrwać zimie a przede wszystkim wojnę
08.10.2014, 09:11
Najpiękniejszy film jaki ostatnio widziałam to Nietykalni.
18.06.2016, 01:38
Kto lubi klasyki to zapraszam dzisiaj sobota, 18 czerwca, o 20:00 na Tv PULS będziecie mili możliwość obejrzeć " RAMBO 2"
dla przypomnienia o czym była II.....
John Rambo (Sylvester Stallone) trafia do więzienia. Jego dawny dowódca, pułkownik Trautman (Richard Crenna) dotrzymuje wcześniejszej obietnicy i doprowadza do uwolnienia go. Rambo otrzymuje zadanie odnalezienia amerykańskich jeńców, którzy zaginęli w Wietnamie. Ostatnio przebywali w obozie, z którego jemu udało się uciec. Może odmówić udziału w misji, ale wtedy najbliższe pięć lat spędzi w kamieniołomach. Jeśli wypełni zadanie i powróci, prezydent daruje mu karę. Okazuje się, że ma zdobyć tylko dowody na to, że jeńcy nadal przebywają w obozie. Resztą ma się zająć Delta Force, której dowodził będzie pułkownik Trautman. Po wylądowaniu w dżungli, John jest zdany wyłącznie na siebie.
Kto będzie oglądał?
dla przypomnienia o czym była II.....
John Rambo (Sylvester Stallone) trafia do więzienia. Jego dawny dowódca, pułkownik Trautman (Richard Crenna) dotrzymuje wcześniejszej obietnicy i doprowadza do uwolnienia go. Rambo otrzymuje zadanie odnalezienia amerykańskich jeńców, którzy zaginęli w Wietnamie. Ostatnio przebywali w obozie, z którego jemu udało się uciec. Może odmówić udziału w misji, ale wtedy najbliższe pięć lat spędzi w kamieniołomach. Jeśli wypełni zadanie i powróci, prezydent daruje mu karę. Okazuje się, że ma zdobyć tylko dowody na to, że jeńcy nadal przebywają w obozie. Resztą ma się zająć Delta Force, której dowodził będzie pułkownik Trautman. Po wylądowaniu w dżungli, John jest zdany wyłącznie na siebie.
Kto będzie oglądał?
25.05.2017, 11:13
Dla mnie Szkoła uczuć Pod tym względem że nigdy nie wolno się poddawać a na miłość zawsze jest czas-Pozdrawiam