Ja czekam ostatnio na: 300: Początek imperium.
Bardzo mi się podobał wizualnie pierwszy film z tej serii, a kolejna część zapowiada się jeszcze bardziej naszpikowana efektami i widokami.
Na jakie filmy Wy wyczekujecie?
Nie mogę się doczekać tego filmu <3 Wszystkie części są dla mnie superowe oglądałem je ponad 50 razy, a nadal chce się je oglądać.Chciałbym być jak oni, szybcy i wściekli
Oooo również na to czekam. Hmm na premierę 4 sezonu Gry o Tron. Naprawdę fajny serial, który warto obejrzeć
Ja też czekam na GoT.
Ciekawe czy kolejna seria będzie równie dobra jak książka.
Czekam też na Wyrmwood.
Ja zdecydowanie czekam na
Kamienie na szaniec. Interesuje mnie też
siódma część serii Szybcy i wściekli, zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja także na "Kamienie na szaniec", oraz na film "Biegnij chłopcze, biegnij", który wprawdzie jest już w kinach. Może się kiedyś wybiorę albo w TV obejrzę.
Filmów zbytnio nie lubię, ale dramaty kocham! Zwłaszcza historyczne, dokumenty, głównie autentyka.
Ja czekam jak reszta na
Grę o Tron, jeszcze trochę czasu zostało.
Ja czekam na film "Najlepszy z najlepszych".
Ostatni film jaki skończył Paul Walker.
Szkoda chłopaka, lubiłam go, Need for Speed też będzie wkrótce zresztą
Ah, cała lista!
W 2014 czekam na:
"Rio 2" - cudowna animacja z jeszcze piękniejszym soundtrackiem.
"The Girl who played with fire" - ekranizacja drugiej części trylogii Millenium Stiega Larsona. Książkę uwielbiam, ekranizacja pierwszej części bardzo przypadła mi do gustu, jestem ciekawa jak producenci poradzą sobie z kolejną częścią.
"Divergent" ("Niezgodna") - kolejna ekranizacja książki. Popyt na takie zagrania musi być.
"Percy Jackson and the Olympians: The Titan's Curse" kolejna ekranizacja.
"Karbala" - podobają mi się nazwiska, które pojawiają się przy tym projekcie. Kolejny polski wojenny film? Zobaczymy
"Rex Mundi" - Johnny Depp!
2015:
"Pięćdziesiąt twarzy Grey'a" - oczywiście czysta (można i powiedzieć, że naukowa) ciekawość :x
"Shady Talez" - no po prostu produkcji z Em'em, nie mogę przegapić.
"Opowieści z Narnii: Srebrne krzesło" - ekranizacja, ekhm.
2016:
"Through The Looking Glass" ("Alicja po drugiej stronie lustra")
"Avatar 2" - chyba nie ma osoby, która na drugą część tego niesamowitego widowiska nie wyczekuje z napięciem?
"Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" - kocham Johnny'ego
To chyba tyle
.