Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Czym jest PPA ? Jak dorobić do kieszonkowego ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pewnie wielu z Was spotkało się z takimi zagadnieniami jak PPA , PPD etc.

Ja postaram się nieco przybliżyć co to oznacza i jak wykorzystać ww w praktyce.

Pewnie z wielu z Was z chęcią by dorobiło do kieszonkowego / wypłaty czy poprostu parę groszy na czarną godzinę. Przedstawię system działania i sposób reklamy.

Zacznijmy najpierw od PPA.

PPA to inaczej Pay Per Action - Płacenie za akcję. Czyli dostajecie pieniądze za wykonanie zadania / za to że ktoś wykona je za Was.

PPD to inaczej Pay Per Download - Płacenie za pobranie.Ale o tym później.

W Polsce jest kilka serwisów płacących za PPA.Jednym z niech jest założony w Polsce fires na którym ja sam dorabiam do wypłaty. Ale znam osoby które mają z tego biznesu nawet kilka tysięcy dziennie. Nie wierzycie ? Ja proponuję spróbować i przekonać się że siedząc kilka godzin przed komputerem można zgarnąć niezłą kasę.

Proponuję Wam wprowadzenie w PPA w zamian za zarejestrowanie się z mojego linku. Ile zarobię ? Naprawdę grosze bo są to stawki rzędu 5-6% od kwoty która Wy sami zarobicie.

Zacznijmy od tego przyjemniejszego czyli zarobki. Za osobę która wykona za Nas zadanie otrzymujemy 4,5zł czyli jeśli nakłonimy 100 osób dziennie mamy zarobek rzędu 450zł. Nie oszukujmy się na początku nikt z Was nie wyrobi takiej dniówki.

Metod reklamy takiego zarobku jest naprawdę multum, jedyna bariera to Wasza inwencja .

Dla osób które zarejestrują się z mojego linku przygotowałem poradnik PDF dzięki któremu będziecie mogli zacząć zarabiać siedząc w domu.

Osoby które przekroczą próg 200zł dostaną kolejny poradnik dzięki któremu zarobki będą jeszcze większe.

Tutaj sygnatura konta założonego dwa dni temu.

[Obrazek: d3B1dQ==.png]

Rejestracja z mojego linku : Click

Kontakt : [email protected]

Zatem proszę o napisanie maila w celu kontaktu.Pozdrawiam i zachęcam do earnowania ;)
Jakieś dowody wypłaty posiadasz ?
Napisać każdy może że zarobić się da miliony a potem jak to bywa w życiu zarobić można kilka groszy jak w wielu tego typu systemach.
Oczywiście że posiadam , szkoda ze fires zmienił własciciela i trzeba zaczynać na nowo. Ale to nie powinno zniechęcić. Poniżej 3 przykłady że są wypłacalni.

[Obrazek: 1-1394259436.png]
[Obrazek: 2-1394259437.png]
[Obrazek: 3-1394259438.png]

;)
Bardzo przepraszam za nieobecność ale musiałem najpierw wyprostować swoje sprawy.

Jeśli się uprzesz to 90zł możesz nawet 1h zarobić.

Owszem , serwis zmienił właściciela. Na dzień dzisiejszy proponuję ominąć szerokim łukiem Na teraz polecę inne serwisy , oczywiście rejestracja z linku referencyjnego będzie skutkowała pomocą :)

Tutaj link

Zapraszam do współpracy :)
I oba serwisy padły:) Jest teraz tego dużo zwłaszcza subskrypcji sms a i polskie serwisy PPA też rosną:P