25.02.2014, 17:57
26.02.2014, 09:57
Ten system oceny plików i tak jest do bani, mało kto z niego korzysta, nabijali sobie oceny z innych kont, lub z bota. Ilość pobrań przy danym pliku była fajną sprawą, mogli by wrócić do tego ;]
26.02.2014, 16:04
A mi się propozycja serwisu chomikuj.pl podoba, wreszcie widać jakieś zmiany na tym portalu
28.02.2014, 10:21
No wreszcie sięgnęli po rozum do głowy. System ma wiele wad, ale teraz przynajmniej ograniczą
sztuczne nabijanie negatywnych ocen przez innych użytkowników. Problemu to nie rozwiąże jednak w jakimś
stopniu pomoże.
Co do licznika pobierań, to było coś :-). Usunięcie go ma zapewne zmniejszyć ryzyko obserwowania ruchu
pirackich plików w sieci.
sztuczne nabijanie negatywnych ocen przez innych użytkowników. Problemu to nie rozwiąże jednak w jakimś
stopniu pomoże.
Co do licznika pobierań, to było coś :-). Usunięcie go ma zapewne zmniejszyć ryzyko obserwowania ruchu
pirackich plików w sieci.
18.04.2014, 15:46
Myślę że ta zmiana jest na dobre.
[SPAM! - usunięto]
[SPAM! - usunięto]
28.04.2014, 10:36
uważacie że to ocenianie jest dobre ?
ja uploaduje ,a ci co pobierają i wrzucają do siebie jako swój plik zaraz paluje...
tacy allegrowicze typu : MASSIVE-X-2014
ok niech oceni ale obowiązkowy komentarz dlaczego.....
anonimowe ocenianie nigdy nie bedzie dobre..........
Ilość pobrań przy danym pliku to tak jakbyś organizacjom już dał nakaz na siebie....
ja uploaduje ,a ci co pobierają i wrzucają do siebie jako swój plik zaraz paluje...
tacy allegrowicze typu : MASSIVE-X-2014
ok niech oceni ale obowiązkowy komentarz dlaczego.....
anonimowe ocenianie nigdy nie bedzie dobre..........
Ilość pobrań przy danym pliku to tak jakbyś organizacjom już dał nakaz na siebie....
10.01.2015, 10:14
Bardzo dobrze , portal się rozwija i wszystko idzie dalej.
Ja np. z takiej opcji korzystam w sytuacji gdy pobrałem plik i jestem z niego zadowolony.
Ja np. z takiej opcji korzystam w sytuacji gdy pobrałem plik i jestem z niego zadowolony.