Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Ciekawego Nicku.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema!
Mam do was taką sprawę. Potrzebny mi Nick, najlepiej gdyby zwracał na siebie uwagę. Avatar do tego nicku, to już indywidualna sprawa. Ja się dopasuje, ale chodzi mi tylko o ten Nick.
Już dobre 2 dni siedze i dumam nad tym i nic takiego ciekawego mi nie wpadło to tej głowy. Ja wiem, że mamy kreatywnych odjechanych i sprostacie moim oczekiwaniom :). Czekam na propozycje! Z góry dziekuje i dobranoc :).
Może jakieś zainteresowania podasz? Imię? Twój znak rozpoznawczy? ;)
No ja jestem Jarosław :P
Zainteresowania? Hmm Grafika komputerowa, gry, sport. Mam wielki wachlarz zainteresowań.
Znak rozpoznawczy... Jeszcze takiego nie "znalazłem".
Imię Jarosław nie ma niestety swojego odpowiednika w angielskiej formie, choć bardzo zapodobuję tutaj Jared (czyt. Dżared). Fajnie brzmi ;)

Jared AOG - Art Of Graphics. W tym kierunku możesz coś pomyśleć. Nick to i tak nieistotny element. Możesz określić się mianem najgorszego świństwa lub nic nieznaczącego skrótu, bo i tak liczy się tylko renoma. Markę musisz wyrobić sobie sam.
Kuba ^.^ skąd ty te pomysły bierzesz? :P Nie no Nick bardzo dobry!
Jarosław? :OO O rany, co to za imię jest? :D
No, do takiego imienia, to trudno coś wymyślić.
No i właśnie dlatego napisałem tutaj :D
JarExtreeme?
Myślałem nad tym nickiem Kuby i on troche lepszy jest... Te nicki nie powinny być też za długie tak jak w twoim przypadku Jarus, ale dzięki :)

Edit:
Dzięki Kuba nick świetny :P
Mój FanPage: https://www.facebook.com/JaredAOG?skip_nax_wizard=true
Co do fanpejdża- dodaj e-mail, bo nie każdy wbrew pozorom korzysta z fejsbuka do takich kontaktów. :)