Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Szukam Programu do obcinania plików (Filmów)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć!
Mam problem. Posiadam film 8,1 GB i pendrive 8GB (7,81 GB dostępnego miejsca). Chcę obciąć kawałek filmu, dokładnie końcówkę (napisy końcowe trwają 10 min, a film 2h, więcej jak wytnę te 10 minut, to film będzie zajmował o 500 mb mniej. Szukam programu, który szybko, bez żadnych zbędnych konwersji mi to zrobił, po prostu obciął plik o załóżmy 300 mb. Żadne VirtuaDuby. Mi trzeba coś, co obcina pliki, ewentualnie dzieli je na 2 części. Nie, nie winrar, bo chcę film puścić przez pendrive na telewizorze.
Pozdrawiam.

Zna ktoś jakiś, żeby przydzieleniu format plików podzielonych był taki sam, jak wyjściowy (mkv)
Każda edycja pliku wideo wiąże się z jego przetworzeniem, możesz jedynie wybrać w ustawieniach programu typu virtualdub lub avidemux żeby plik wyjściowy był taki sam jak wejściowy (brak kompresji, brak zmiany kodowania itd.) co przyspieszy jego przetworzenie ale nie spotkałem się z programem który wycinałby kawałek filmu bez konieczności przetworzenia źródła.